Κι όμως, χάσαμε την... κορυφή!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 2.9.2021
Κι όμως, χάσαμε την... κορυφή!

Μην γελάτε!


Εάν η εθνική μας πετύχαινε την (όχι και τόσο δύσκολη) αποστολή της να φύγει με το διπλό από τη Μάλτα, αυτή τη στιγμή και μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών, θα βρισκόμασταν στην πρώτη θέση του ομίλου!


Οι ισοπαλίες στα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου μάς έδιναν αυτή τη δυνατότητα, καθώς η πρωτιά (Κροατία-Ρωσία) είναι πλέον στους επτά βαθμούς, όμως η Κύπρος, λόγω κυρίως της κακής της εμφάνισης και δευτερευόντως ελέω και των απουσιών και της διαιτητικής αδικίας στη φάση του 40', όχι μόνο δεν πήρε το τρίποντο που θα την έστελνε... κορυφή αλλά ταπεινώθηκε κιόλας με το 3-0 με αποτέλεσμα, αντιθέτως, να βρεθεί στον πάτο.


Θυμηθείτε τη βαθμολογία του ομίλου...


1. Κροατία 7
2. Ρωσία 7
3. Σλοβακία 6
4. Σλοβενία 4
5. Μάλτα 4
6. Κύπρος 4


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ