Αβεβαιότητα για το μέλλον

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 30.6.2021
Αβεβαιότητα για το μέλλον

Συνεχίζεται το διοικητικό αδιέξοδο στην Ένωση. Ούτε στην τέταρτη κατά σειρά συνέλευση κατέστη δυνατό να εκλεγεί διοίκηση και ο προβληματισμός είναι πάρα πολύ μεγάλος στο Παραλίμνι. Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον της ιστορικής ομάδας. Η αποχώρηση του Γιώργου Τσόκκου οδήγησε τους βυσσινί στο διοικητικό αδιέξοδο και παρ' όλο που εξέφρασαν κάποιοι ενδιαφέρον για να αναλάβουν, κάτι τέτοιο δεν έγινε στη συνέλευση της Δευτέρας.


Το οικονομικό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για να βρεθεί νέα διοίκηση, ενώ υπάρχει και μεγάλη απογοήτευση από τον υποβιβασμό στη Β΄ Κατηγορία. Θα γίνουν ξανά κάποιες επαφές και εάν προκύψουν εξελίξεις θα γίνει νέα συνέλευση, με την ελπίδα πως βγει άσπρος καπνός και θα τερματιστεί το αδιέξοδο.


Στο μεταξύ οι Δημήτρης Θεοδώρου και Κωνσταντίνος Πέτρου υπέβαλαν προσφυγή και έμειναν ελεύθεροι. Ο πρώτος μάλιστα ανακοινώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ. Να σημειωθεί πως και οι δύο είχαν συμβόλαιο με την Ένωση και για τη νέα χρονιά. Επίσης ο νεαρός Λοΐζος Κοσμά ετοιμάζει βαλίτσες για να μεταβεί στην Σλοβενία και συγκεκριμένα στην Κόπερ.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ