Λέιτε διετίας στην Πάφο F.C!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 29.6.2021
Λέιτε διετίας στην Πάφο F.C!

Άρχισε ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Πάφου. Το διοικητικό συμβούλιο των γαλάζιων, ανακοίνωσε την σύναψη συνεργασίας με τον 26χρονο μέσοεπιθετικό, Μπρούνο Λέιτε.


Αναλυτικά:

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας ανάμεσα στην ομάδα και τον ποδοσφαιριστή από το Πράσινο Ακρωτήρι και Πορτογαλία Bruno Leite για δύο χρόνια, με ισχύ απο την 1η Αυγούστου.

Ο Bruno Leite, 26 ετών, αγωνίζεται ως μέσος καθώς και στη δεξιά πτέρυγα. Έπαιξε σε νεαρή ηλικία για τη Νορβηγική ομάδα Skeid Oslo μέχρι και την πρώτη ομάδα, πριν μεταγραφεί στη FK Haugesund στην Α’ Κατηγορία της Νορβηγίας «Eliteserien». Ο Leite είναι επίσης μέλος της Εθνικής ομάδας των Ανδρών του Πράσινου Ακρωτηρίου.

Καλωσορίζουμε τον Bruno στην οικογένεια της Πάφου και του ευχόμαστε καλή τύχη εντός και εκτός γηπέδου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ