Βελτιώστε τα μικρά γήπεδα...

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 26.6.2021
Βελτιώστε τα μικρά γήπεδα...

Σήμερα επαναλαμβάνω κάτι που έγραψα δεκάδες φορές. Ο αγώνας για τις μικρές ομάδες που ανεβαίνουν στην Α' Κατηγορία είναι άνισος από τη στιγμή που δεν διαθέτουν δική τους έδρα. Πρέπει στα δικά τους, μικρά γήπεδα να γίνουν τα βασικά ώστε να μπορούν να διεξάγονται αγώνες Α' Κατηγορίας.


Πρώτα ο φωτισμός κι ύστερα οι κερκίδες με τις καρέκλες και τα αποδυτήρια. Όσο πιο φθηνά γίνεται και με εθελοντική προσφορά των μελών των σωματείων. Αλλιώς καμία ομάδα δεν πρόκειται να κρατηθεί και να έχει απαιτήσεις στην Α' Κατηγορία.


Θα ανεβαίνει και θα πέφτει. Η Καρμιώτισσα πέρσι όχι μόνο πήγαινε στην Πάφο για να αγωνίζεται, αλλά δυσκολευόταν να βρίσκει και γήπεδο προπονήσεων! Όσο για τον παράγοντα έδρα, θα το δούμε φέτος όταν η Δόξα θα πάει στην Περιστερώνα…


ΚΟΠΙΣ

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ