Το Εθνικό Στάδιο Στίβου…

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 26.6.2021
Το Εθνικό Στάδιο Στίβου…

Τώρα που αποφασίσαμε κι εμείς να επιστρέψουμε, ως θεατές, σε αγώνες στίβου, μας είπαν ότι αυτό το υπέροχο γηπεδάκι που ονομάζεται Εθνικό Στάδιο Στίβου δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή το κατάλληλο ταρτάν. Ε, τέτοια ατυχία δεν την περιμέναμε ρε παιδιά.


Πάντως ένα πουλάκι από αυτά που γνωρίζουν από ταρτάν μου ψιθύρισε στο αφτί ότι σύντομα (πόσο σύντομα δεν μου το διευκρίνισε όμως) θα τοποθετηθεί το περίφημο μπλου ταρτάν που βάζει φτερά στα πόδια των αθλητών.


Γιά να δούμε, είναι έγκυρη η πληροφορία ή το πουλάκι με δοκίμαζε; Θα... φανεί στην πορεία! Εδώ θα είμαστε να σας μεταφέρουμε τα νεότερα επί του θέματος!


ΜΑΦ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ