Σαν την... καλαμιά στον κάμπο

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 21.6.2021
Σαν την... καλαμιά στον κάμπο

Είτε τα βρει στο οικονομικό με την Ανόρθωση και εκπληρώσει την επιθυμία του να πάει στον ΑΠΟΕΛ, είτε όχι, το σίγουρο για τον Μουρτάζ Νταουσβίλι είναι ότι δεν θα είναι στο ρόστερ της «Κυρίας».


Αυτό για τον Γκιόργκι Λόρια σημαίνει ότι «έχασε» και τον τρίτο... συμπατριώτη του συμπαίκτη που είχε πέρσι, μιας και προηγήθηκαν οι Οκριασβίλι και Κβιλιτάια.


Ειδικά αν ούτε αυτή τη φορά μείνει στο ρόστερ ο Κατσαράβα, ο Γεωργιανός πορτιέρο της Ανόρθωσης θα νιώθει... σαν την καλαμιά στον πάγκο, αφού συνήθισε την προηγούμενη διετία να έχει συμπαίκτες τρεις ή και τέσσερις (στο... δίμηνο του Ανανίτζε) συμπατριώτες του.


Βεβαίως, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Τιμούρ Κετσπάγια να φέρει κάποιον άλλον Γεωργιανό στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ