Σημαντική προσθήκη

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 21.6.2021
Σημαντική προσθήκη

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Εθνικός με την απόκτηση του Αράζ Αμπντουλάγιεφ, που είναι πλέον και με τη βούλα παίκτης της αχνιώτικης ομάδας.  Ο Αμπντουλάγιεφ επιστρέφει στην Κύπρο αυτή τη φορά για λογαριασμό του Εθνικού μετά από τέσσερα χρόνια. Οι ιθύνοντες της ομάδας της Άχνας επέλεξαν τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, με την εκτίμηση αλλά και την ελπίδα ότι είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά.


Ο 29χρονος διεθνής Αζέρος μεσοεπιθετικός είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου αφού είχε ξανά πέρασμα από τη χώρα μας αγωνιζόμενος στην Ανόρθωση τη σεζόν 2017-18.

Ο Αμπντουλάγιεφ είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Εθνικού για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, μετά τους Ανδρέα Χριστοδούλου, Κώστα Πηλέα και Ζντένεκ Φόλμπρεχτ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εθνικός είναι κοντά και σε νέες ανακοινώσεις παικτών, οι οποίες αναμένεται να προκύψουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ