Όλα πιθανά με Φαμπιάνο

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 16.6.2021
Όλα πιθανά με Φαμπιάνο

Αν και η Ομόνοια δεν έχει στα χέρια της καμία πρόταση για τον Φαμπιάνο, εντούτοις το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιώς είναι υπαρκτό και σαφώς όλα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Οι ερυθρόλευκοι τον θεωρούν ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ρομπέρτο Σα που θα πάρει, όπως όλα δείχνουν, μεταγραφή για τη Γουλβς, και πιθανόν να κάνουν κίνηση απόκτησης του Βραζιλιάνου. Άλλωστε τους εντυπωσίασε στις διπλές αναμετρήσεις την περσινή χρονιά όπου κατέβασε τα ρολά σε αρκετές περιπτώσεις.


Οι πράσινοι θέλουν να τον κρατήσουν στο «Ηλίας Πούλλος» και για αυτό είναι σε συζητήσεις μαζί του για τριετές συμβόλαιο με βελτιωμένους οικονομικά όρους. Κάτι, άλλωστε, που επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του πριν λίγες μέρες. Ο ίδιος, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είναι πολύ ικανοποιημένος στην Ομόνοια από τις συνθήκες και την αγάπη που εισπράττει.


Εφόσον όμως έρθει πρόταση με καλύτερους οικονομικά όρους και ο ίδιος θελήσει να πάει, η ομάδα της Λευκωσίας θα μπει σε διαπραγματεύσεις και ίσως ζητήσει... επταψήφιο ποσό. Είναι πάντως κάτι που πρέπει να ξεκαθαρίσει σύντομα, καθώς μόλις ένας μήνας απομένει μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην Ευρώπη και θα πρέπει η ομάδα προγραμματισμού να ξέρει πολύ νωρίτερα για να κάνει τις κινήσεις της.


Για την ώρα ο Φαμπιάνο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του άρχισαν τα εργομετρικά. Αυτά θα συνεχιστούν και σήμερα και από αύριο θα μπουν και οι διεθνείς της Εθνικής Κύπρου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ