Μεγάλα λόγια από τον Γερμανό

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 12.6.2021
Μεγάλα λόγια από τον Γερμανό

Ομολογουμένως ο νέος προπονητής του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, είναι... έντονη προσωπικότητα! Ο Γερμανός κατέβηκε στο νησί μας με τεράστια αυτοπεποίθηση και είπε μεγάλα λόγια με το καλημέρα σας.


Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του ότι «όταν ο Θεός μοίραζε αυτοπεποίθηση, εγώ πήρα αρκετή». Επίσης, μας είπε πως αν ο Απόλλωνας ήθελε να έρθει από 3ος έως 5ος, δεν θα τον επέλεγε για προπονητή του και  υποσχέθηκε επιθετικό ποδόσφαιρο και ελκυστικό θέαμα... Καλά όλα αυτά κύριε Τσόρνιγκερ, αλλά όπως έλεγαν οι παππούδες μας, «με τα λόγια χτίζουμε ανώγεια τζιαι κατώγεια».

Το ζητούμενο είναι οι πράξεις! Κι αν όλα αυτά δεν γίνουν πράξη, στην Κύπρο οι ομάδες δεν διστάζουν να απολύσουν έναν προπονητή μέσα σε μια νύχτα, ακόμα κι όταν πρόκειται για Γερμανό με μεγάλη αυτοπεποίθηση!

Μαρίνα

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ