Θα γίνουν μεγάλες αλλαγές

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 10.6.2021
Θα γίνουν μεγάλες αλλαγές

Αναμένεται πως θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της Ένωσης για τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Παραλιμνίου θα αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία και είναι αυτονόητο πως οι ανακατατάξεις θα είναι πολλές. Το οικονομικό πιέζει και μάλιστα πολύ την ομάδα του Παραλιμνίου.


Έτσι, το μπάτζετ θα είναι περιορισμένο και σε καμία περίπτωση δεν σηκώνει βαριά συμβόλαια. Επίσης, τηλεοπτικά δικαιώματα δεν υπάρχουν, ενώ και τα έσοδα είναι περιορισμένα.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πιο πάνω, πολλοί ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ θα αποχωρήσουν από το «Τάσος Μάρκου». Για παράδειγμα, ποδοσφαιριστές όπως οι Φελίπε, Ντένινγκ, Μπάλαζιτς, Μπαρπόζα, Λουσέρο, Ιρέπ, Ενγκό, Καντό, Μπάρνι, Γκαντσιέφσκι, και Ουντόζι, θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα του Παραλιμνίου.

Κάποιοι θα αποχωρίσουν, είτε για αγωνιστικούς λόγους, αφού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, είτε γιατί δεν τους σηκώνει το μπάτζετ της Β΄ κατηγορίας.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ