Στην άκρη οι... εντυπώσεις

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 10.6.2021
Στην άκρη οι... εντυπώσεις

Η προσπάθεια ενίσχυσης της Ομόνοιας είναι σε στάδιο αναμονής αφού μετά το ναυάγιο της απόκτησης του Οκριασβίλι, η ομάδα προγραμματισμού τηρεί σιγή ιχθύος και δεν προέκυψε κάτι νέο. Άλλωστε και πιο παλιά, λίγα πράγματα έβγαιναν προς τα έξω. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κινητικότητα. Κάθε άλλο. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου Νεόφυτος Λάρκου, ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ Σίμος Ταραπουλούζης αλλά και η διοίκηση είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας.


Ήταν έτοιμοι και είχαν εναλλακτικές επιλογές ενώ είναι σε συνεχείς συζητήσεις με τους παίκτες που έχουν βάλει στο μάτι. Η περίπτωση του Γκάγιας Ζαχίντ είναι μία από αυτές αλλά δεν προχώρησε αρκετά, παρά τις πληροφορίες που λένε περί συγεκριμένης πρότασης. Προτεραιότητα στην Ομόνοια έχουν οι κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

Δεν τους ενδιαφέρει στο παρόν στάδιο να κερδίσουν επικοινωνιακά αλλά να δώσουν στην τεχνική ηγεσία τις επιλογές εκείνες που θα δώσουν άλλη δυναμική τόσο στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις όσο και μετέπειτα στις εγχώριες. Υπάρχει ένα δεκαήμερο μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας η οποία αρχίζει στις 21-25 Ιουνίου στην Κυπερούντα και έπειτα η ομάδα θα μεταβεί στο Αθλητικό κέντρο «Binkowski» στο Κιέλτσε της Πολωνίας από τις 28 Ιουνίου μέχρι της 9 Ιουλίου.

Για την ώρα έχουν γίνει δύο κινήσεις. Η μία αφορούσε την άμυνα με την απόκτηση του Έκτορ Γιούστε και η άλλη το δεξί άκρο της οπισθοφυλακής με τον Πάρη Ψάλτη. Πέραν του ακραίου επιθετικού που θα παίζει και ως επιτελικός, η άλλη προσθήκη θα αφορά και πάλι το άκρο της επίθεσης ενώ η άλλη θα είναι στον ανασταλτικό χώρο του κέντρου. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενά μας ρεπορτάζ, όλα μπορούν ν' ανατραπούν από μέρα σε μέρα, ειδικά από τη στιγμή που παίκτες της ομάδας είναι στα ραντάρ ευρωπαϊκών συλλόγων.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ