«Κόπηκε» κι αυτός από τον ΠΑΟΚ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 6.6.2021
«Κόπηκε» κι αυτός από τον ΠΑΟΚ

Ούτε ο Ντομένικο Τέτι... κατάφερε να πάρει τη θέση του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ.


Μετά από αρκετές επαφές που δεν έφεραν αποτέλεσμα, ο Ιβάν Σαββίδης στράφηκε στον Ιταλό πρώην τεχνικό διευθυντή του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος, όμως, «κόπηκε» κι αυτός από τον ισχυρό άνδρα του δικεφάλου του Βορρά.

Συγκεκριμένα το gazzetta.gr σημειώνει πως...

Η θέση του αθλητικού διευθυντή είναι πολύ σημαντική στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ. Ο σχεδιασμός της ομάδας δεν μπορεί να εξαρτάται αποκλειστικά από τα χρήματα και το μπάτζετ, γι’ αυτό ακόμη και στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη γνωρίζουν ότι είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε μια συνολική αλλαγή νοοτροπίας σχετικά με την ανάπτυξη του συλλόγου και την πολιτική γύρω από τις αγορές και της πωλήσεις των ποδοσφαιριστών.


Το τελευταίο διάστημα εξετάστηκαν πολλές περιπτώσεις και αρκετοί υποψήφιοι έφτασαν να περάσουν από συνέντευξη, με τον ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου» να είναι εκείνος που θα πάρει την τελική απόφαση. Όμως, μέχρι τώρα, όλοι (Κορνέεφ, Πέτροβιτς, Τέτι, Σπορς κ.α.) όσοι εξετάστηκαν «κόπηκαν» για διαφορετικούς λόγους, με τελευταίο τον 44χρονο Ιταλό πρώην αθλητικό διευθυντή του ΑΠΟΕΛ.


Η έρευνα θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, το σίγουρο είναι πως ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ δε πρόκειται να προχωρήσει σε μια απρόσεκτη επιλογή, απλά για να καλυφθεί η «τρύπα» στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ