Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 26.10.2024
Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα
Η ήττα στη Σκωτία από τη Χαρτς ήρθε γιατί πολύ απλά η Ομόνοια δεν είχε εκείνα τα στοιχεία που επιβάλλονται για τέτοιου είδους ματς...

Δηλαδή το πάθος, την ενέργεια και την προσήλωση. Στο πρώτο ημίωρο ήταν... απούσα και όταν προσπάθησε να αντιδράσει κάπως στην επανάληψη, ήταν πολύ το βάρος στην πλάτη της και δεν μπορούσε να το σηκώσει. Έτσι ήρθε η πρώτη ήττα στη League Phase του Conference και έμεινε στους τρεις βαθμούς, υποχωρώντας σημαντικά στον βαθμολογικό πίνακα.

Προφανώς αν η Ομόνοια δεν έχανε από τον Άρη αλλά πιο πολύ από την Ένωση, η ήττα από τους Σκωτσέζους θα είχε άλλη χροιά. Δεν θα έφερνε τόση μεγάλη μουρμούρα και προβληματισμό. Ήρθε όμως σε μία φάση που ο Βάλντας Νταμπράουσκας αλλά και οι παίκτες δέιχνουν να μην είναι στα καλύτερά τους. Ο Λιθουανός τεχνικός τα... ακούει για τη διαχείριση που κάνει στο ρόστερ και ειδικά όταν πρέπει να αλλάξει πράγματα, όταν το ματς έχει στραβώσει. Δεν δείχνει την ευελιξία κινήσεων που μας φανέρωσε στα παιχνίδια του καλοκαιριού. Φυσικά, παίκτες που διακρίθηκαν προ διμήνου, όπως οι Στεπίνσκι, Μάριτς, Εράκοβιτς, Σίμιτς αλλά πιο πολύ ο Σεμέδο, δείχνουν εκτός... κλίματος και αυτό φέρνει και έλλειψη συνοχής.

Πάει να σβήσει η φλόγα που τόσο πολύ ήταν αναμμένη στα προκριματικά και ο Νταμπράουσκας οφείλει να βρει τους τρόπους να την ανάψει ξανά ώστε να απομακρυνθούν τα γκρίζα σύννεφα που η αλήθεια είναι ότι μαζεύτηκαν επικίνδυνα στο πράσινο στρατόπεδο. Η ισοπέδωση και ο πανικός δεν χωράνε γιατί, πολύ απλά, τα ίδια άτομα ήταν και πριν ένα δίμηνο, όταν η Ομόνοια έκανε φανταστική παρουσία στα προκριματικά.

Το παιχνίδι της Δευτέρας με την Καρμιώτισσα εκτός έδρας παίρνει άλλον χαρακτήρα. Το διπλό είναι επιτακτικό, όχι μόνο για βαθμολογικούς σκοπούς. Στις επιλογές επανέρχεται ο Γιόβετιτς ενώ το πιθανότερο είναι πως θα δούμε στην αποστολή και τον Μπέζους. Και είναι αντιληπτό πως θα γίνουν ξανά αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Όποιοι και να επιλεχθούν πάντως, πρέπει να παρουσιάσουν μία ελκυστική εικόνα που θα οδηγήσει στο διπλό.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Υποψήφιος για την καλύτερη απόκρουση ο Φαμπιάνο

Υποψήφιος για την καλύτερη απόκρουση ο Φαμπιάνο

Υποψήφιος για την καλύτερη απόκρουση ο Φαμπιάνο