Ο CJ Tibbling αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας που χρήζει περεταίρω διερεύνησης - Στο πλευρό του η ΠΑΕΕΚ

Δημοσιεύθηκε 3.10.2023
Ο CJ Tibbling  αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας που χρήζει περεταίρω διερεύνησης - Στο πλευρό του η ΠΑΕΕΚ

Mε ανακοίνωσή της η ΠΑΕΕΚ ενημερώνει για το γεγονός ότι, μετά από εξετάσεις, φάνηκε ότι ο CJ Tibbling αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας που χρήζει περεταίρω διερεύνησης.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας CJ Tibbling εντοπίστηκε ένα πρόβλημα υγείας που χρήζει περεταίρω διερεύνησης. Ακολουθούμε εδώ και ένα μήνα με κάθε προσοχή τις οδηγίες των γιατρών.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί τρεις εξετάσεις ώστε να ξεκαθαριστεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο επιθετικός της ομάδας μας και αναμένουμε τις επόμενες εβδομάδες τα τελικά αποτελέσματα.

Παρά το γεγονός ότι ο CJ Tibbling αποτελεί ένα από τα βασικότερα στελέχη της φετινής μας ομάδας, είναι αρχή της διοίκησης και της ιατρικής ομάδας πως δεν θα αξιοποιηθεί αγωνιστικά μέχρι να λάβουμε τις τελικές εξετάσεις.

Η διοίκηση θα στηρίξει με κάθε τρόπο τον ποδοσφαιριστή. Ευχή μας να έχουμε θετικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες και ο ποδοσφαιριστής μας να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα δυνατός και υγιής».

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας