«Παιδαγωγικού χαρακτήρα η μη κλήση του Λοΐζου – Υπήρχε παραπληροφόρηση και μεροληψία προς το πρόσωπο μου»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 4.6.2022
«Παιδαγωγικού χαρακτήρα η μη κλήση του Λοΐζου – Υπήρχε παραπληροφόρηση και μεροληψία προς το πρόσωπο μου»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής της Εθνικής μας, Νίκος Κωστένογλου, ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στη Β.Ιρλανδία.


Αναλυτικά:

Το αρχικό του σχόλιο: «Προερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Ο οδηγός μας για το μέλλον πρέπει να είναι το πρώτο μέρος με το Κόσοβο. Το 2ο ημίχρονο είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Ο αυριανός μας αντίπαλος είναι πολύ δύσκολη ομάδα. Πρέπει να δείξουμε σημάδια βελτίωσης. Πρέπει να αξιολογούμε ποια είναι η δυναμική των αντιπάλων μας. Αν δεν το κάνουμε οδηγούμαστε σε πανωλεθρία».

Για το τι πρέπει να αλλάξει: «Παρέλαβα μια ομάδα με αρνητικά αποτελέσματα. Κατά την γνώμη μου σε κάποια θέματα υπάρχει παραπληροφόρηση. Τώρα είμαστε σ΄ένα γκρουπ πολύ δύσκολο. Η Εθνική Ελλάδος πέρασε δύσκολα με την Βόρειο Ιρλανδία. Αναμφισβήτητα πρέπει να μπούμε με την σκέψη ότι πρέπει να κερδίσουμε. Πάντα σε μια ομάδα αξιολογείται πρώτα ο προπονητής. Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη. Δεν θα είναι δίκαιο να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Υπάρχει μεροληψία προς το πρόσωπο μου. Η Εθνική Κύπρου πρέπει να έχει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Αξιολογούμε κάποια πράγματα. Αύριο θα δείτε. Υπάρχουν σκέψεις για κάποιες αλλαγές».

Για το γεγονός πως στη προηγούμενη κλήση δεν κάλεσε τον Λοΐζου: «Ο Λοϊζος δεν κλήθηκε από την δική μου πλευρά με την Εσθονία. Ήταν παιδαγωγικού χαρακτήρα όχι αγωνιστικός. Εγώ ήθελα να αφυπνίσω τον ποδοσφαιριστή».

Για το γεγονός ότι δεν καλέστηκαν οι Μάμας και Ανδρέου: «Εγώ ιεραρχώ τα πράγματα για το ποιος μπορεί τώρα να βοηθά την ομάδα».

Για τον Στέλιο Ανδρέου: «Τον Ανδρέου ο Κωστένογλου τον κάλεσα πρώτη φορά. Μην κρίνεται επιδερμικά. Ήμουν ο πρώτος που πίστεψα στον ποδοσφαιριστή. Να δούμε στην πορεία αν είμαι αντικειμενικός και δίκαιος ο προπονητής».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις