Ζητούν συνάντηση για την Κάρτα Φιλάθλου

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Ζητούν συνάντηση για την Κάρτα Φιλάθλου

Οι 14 ομάδες που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στη πρώτη κατηγορία απέστειλαν επιστολή μέσω της οποίας ζητούν συνάντηση αναφορικά με την Κ.Φ.

Τα σωματεία ζητούν συνάντηση τόσο με τον  Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Νικόδημο Δαμιανού και στον πρόεδρο του ΚΟΑ Γιάννο Ιωάννου προκειμένου να συζητηθούν διάφορα θέματα που προέκυψαν με την Κάρτα Φιλάθλου. 

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι η εξαίρεση συνταξιούχων και ο εναλλακτικός τρόπος έκδοσης καθώς και οι διευκολύνσεις σε ξένους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους.

Η επιστολή:

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.