ENΠ: Νιώθει ξανά την πίεση αλλά δεν αγχώνεται
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Ανασύνταξη δυνάμεων επιχειρούν στην Ένωση για τον πολύ σημαντικό αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Τάσος Μάρκου».
Ανασύνταξη δυνάμεων επιχειρούν στην Ένωση για τον πολύ σημαντικό αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Τάσος Μάρκου».
Μετά την ήττα από την Ομόνοια και τη νίκη του Εθνικού που έφερε και πάλι την ομάδα στην καυτή προτελευταία θέση, απέναντι στους μαυροπράσινους δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη νίκη κόντρα.
Για αυτό και ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι ξεκίνησε δουλειά ώστε να παρουσιάσει πανέτοιμη την ομάδα του στον δύσκολο αγώνα με τον Ολυμπιακό και να πάρει τη νίκη. Ουσιαστικά δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ότι η ομάδα θα επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.
Ο Σκοπιανός τεχνικός είδε τον Ολυμπιακό στον αγώνα με την ΑΕΛ και πήρε τις σημειώσεις του και ανάλογα θα ετοιμάσει το πλάνο του. Γνωρίζει ότι πρόκειται για μία δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία καλή ομάδα, όμως η Ένωση παίζει στην έδρα της και θα τα δώσει όλα για να μπει στη β΄ φάση με τις καλύτερες προϋποθέσεις.
Πρώτη φορά
Στον αγώνα με την Ομόνοια, η Ένωση δεν είδε δίχτυα και αυτό έγινε για πρώτη φορά από την ημέρα που την ανέλαβε ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι.
Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια κατάφερε και σκόραρε. Δηλαδή με ΑΕΚ, Απόλλων, Νέα Σαλαμίνα και Πάφο. Βέβαια και κόντρα στην Ομόνοια η Ένωση είχε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε και στο τέλος το πλήρωσε.
Ερωτηματικά
Για τον αγώνα της Κυριακής υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά. Οι Νίκο Βαρέλα, Χοβάν Αμπαρτσουμιάν και Βασίλης Βαλλιάνος που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς θα φανεί τις επόμενες ημέρες κατά πόσο θα προλάβουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εκτός πλάνων του Γιανέφσκι είναι ο τιμωρημένος Λοΐζος Κοσμάς.
]]>