Διαφορετικά δεδομένα αλλά ίδια η δίψα
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Δημοσιευτηκε:

Το κίνητρο του πρώτου νταμπλ είναι εξίσου σημαντικό.
Με εντελώς διαφορετικά δεδομένα σε σχέση με πέρσι θα κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ το βράδι του Σαββάτου (20:00) η Πάφος FC για τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. Φυσικά, η… πίεση που είχε πέρσι για να κατακτήσει το τρόπαιο και άρα να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο της έκανε πολύ καλό, αφού μπήκε αφηνιασμένη στον αγωνιστικό χώρο και κατάκτησε το κύπελλο από το… ημίχρονο απέναντι στην Ομόνοια.
Φέτος, έχοντας εξασφαλισμένο ευρωπαϊκό εισιτήριο, και μάλιστα το καλύτερο, αφού ως πρωταθλήτρια θα παίξει στα προκριματικά του Champions League, πάει χωρίς πίεση και με την ψυχολογία στο ανώτατο επίπεδο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει την ίδια δίψα και θα πάει για... τουρισμό στη Λευκωσία.
Το κίνητρο του πρώτου νταμπλ είναι εξίσου σημαντικό και ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο και οι παίκτες του θέλουν να κλείσουν την αγωνιστική σεζόν με ονειρικό τρόπο.
Ο Ισπανός τεχνικός, που έκανε άριστη διαχείριση του ρόστερ σε όλο αυτό το οδοιπορικό, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Και ως εκ τούτου, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που θα οδηγήσει στην κατάκτηση της κούπας.