«Φαίνεται ότι υπάρχει θετική πρόθεση για το Στέλιος Κυριακίδης»

Δημοσιεύθηκε 27.5.2024
«Φαίνεται ότι υπάρχει θετική πρόθεση για το Στέλιος Κυριακίδης»

Για τη συνάντηση της Πάφου με τον ΚΟΑ αναφέρθηκε μιλώντας στο Super Sport FM o εκπρόσωπος της παφιακής ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας.

«Δεν μπορούμε να μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες, διότι δεν έχουμε κάτι επίσημο. Υπήρξε καλό κλίμα στη συνάντηση και θέλουμε να βρεθεί μία λύση που θα συμφέρει τους πάντες. Η ομάδα μας δεν θέλουμε να μείνει «άστεγη» την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Φαίνεται ότι υπάρχει θετική πρόθεση σε όλες τις πλευρές, έχουμε προτείνει και μεις κάποιες λύσεις και να μην υπάρχει κανένα παράπονο, από κανέναν φορέα για κανένα άθλημα. Θα περιμένουμε, χρειάζεται υπομονή για να παρθούν αποφάσεις. Θα περιμένουμε να δούμε εάν θα κοινοποιηθούν θετικές αποφάσεις ή θα υπάρξει κάποια ανατροπή».

Για το καλό κλίμα όλων των πλευρών: «Γενικότερα υπήρξε θετικό κλίμα στη συνάντηση, ευελπιστώ να πάμε όλα καλά, έτσι ώστε να βρούμε μία λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Θα θέλαμε να μείνουμε σπίτι μας ως ομάδα. Θα ήταν κρίμα η κυπελλούχος και μία ομάδα που θα εκπροσωπήσει την πόλη και την Κύπρο στην Ευρώπη να είναι χωρίς «σπίτι» ουσιαστικά. Ευελπιστούμε πως οι πάντες θα αντιληφθούν την κρισιμότητα της κατάστασης και θα προχωρήσουμε θετικά».

Ποιες είναι οι λύσεις; Πάμε για νέα αναβολή στο «Στέλιος Κυριακίδης»; «Αναμένουμε τις επίσημες αποφάσεις για να μην μιλάμε θεωριτικά και στο τέλος έχουμε κάποια ανατροπή. Περιμένουμε το επίσημο του πράγματος. Από τη στιγμή που υπάρχει καλή θέληση ευελπιστούμε ότι θα πάνε όλα καλά».

Πότε θα έρθουν οι απαντήσεις από τον ΚΟΑ; «Τα επόμενα 24ώρα ευελπιστούμε πως θα έχουμε απαντήσεις, διότι τα πράγματα είναι πιεστικά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου που είχαμε τις προηγούμενες σεζόν. Υπάρχει μεγάλη πίεση του χρόνου και θέλουμε να γνωρίζουμε τα δεδομένα. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο για τη νέα σεζόν. Δεν έχουμε καμία απόφαση, περιμένουμε, παρά το θετικό της εξέλιξης και το εξαιρετικό κλίμα από όλες τις πλευρές».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Πάφος FC: Οι πιθανοί αντίπαλοι στο Europa League

Πάφος FC: Οι πιθανοί αντίπαλοι στο Europa League

Πάφος FC: Οι πιθανοί αντίπαλοι στο Europa League

Aquaman ο Πηλέας

Aquaman ο Πηλέας

Aquaman ο Πηλέας

Παφίτης ο Πηλέας!

Παφίτης ο Πηλέας!

Παφίτης ο Πηλέας!

Έτσι θα διεξαχθούν τα πλέι οφ στο β

Έτσι θα διεξαχθούν τα πλέι οφ στο β' γκρουπ - Τα πρόστιμα για τους Κύπριους

Έτσι θα διεξαχθούν τα πλέι οφ στο β' γκρουπ - Τα πρόστιμα για τους Κύπριους