Με Ουζόχο και Παπαστυλιανού η Ομόνοια - Η αποστολή για ΑΕΛ

Δημοσιευτηκε:

Με Ουζόχο και Παπαστυλιανού η Ομόνοια - Η αποστολή για ΑΕΛ

Έτοιμη για το πρώτο της παιχνίδι για το 2024, κόντρα στην ΑΕΛ στο ΓΣΠ (2/1, 19:00) είναι η Ομόνοια, η οποία ανακοίνωσε την αποστολή που επέλεξε ο Σωφρόνης Αυγουστή για το ντέρμπι με τους γαλαζοκίτρινους.

Όπως αναμενόταν Ουζόχο και Σεμέδο είναι διαθέσιμοι μετά την άδεια που εξασφάλισε το τριφύλλι από τις ομοσπονδίες Νιγηρίας και Πράσινου Ακρωτηρίου αντίστοιχα (θα ενσωματωθούν με τις εθνικές τους την Τετάρτη ενόψει Κυπέλλου Εθνών Αφρικής) ενώ τον πορτιέρο των πρασίνων πλαισιώνουν ο Κελεπέσιης της β' ομάδας και ο Παπαστυλιανού ο οποίος αποκτήθηκε από την Πέγεια.

Δεν πρόλαβε εντέλει ο Μάθιους ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, όπως βεβαίως και ο Φαμπιάνο αλλά και οι Κασάμα-Ανσαριφάρντ, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στις εθνικές τους για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και το Ασιατικό Κύπελλο αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (02/01) αγώνα, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στην ΑΕΛ.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Κελεπέσιης, Παπαστυλιανού, Ψάλτης, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλής, Λοΐζου, Αλιούμ, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Ζαχαρίου, Σίμιτς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Αμού, Μπέζους, Προκοπίου.

Οι Κασάμα και Ανσαριφάρντ έχουν ενσωματωθεί με τις εθνικές τους ομάδες ενόψει του Πανασιατικού και Αφρικανικού Κυπέλλου αντίστοιχα.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Primetel.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER