Λένον: «Ανυπομονούμε για τον αγώνα και θέλουμε να πάρουμε τους πρώτους μας πόντους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε 14.9.2022
Λένον: «Ανυπομονούμε για τον αγώνα και θέλουμε να πάρουμε τους πρώτους μας πόντους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νιλ Λένον μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από κάθε ευρωπαϊκό αγώνα. Η Ομόνοια βρίσκεται αυτή την ώρα στην Ισπανία εκεί όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Ρεαλ Σοσιεδάδ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Europa League. Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας ενόψει της αυριανής δύσκολης αναμέτρησης του «τριφυλλιού» με αντίπαλο τη Σοσιεδάδ. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Χέκτορ Γιόυστε.

Αναλυτικά:

«Τιμή μας να βρισκόμαστε εδώ ως σύλλογος. Ποιοτική ομάδα η Σοσιεδάδ , δύσκολος αντίπαλος, όμορφη πόλη. Ανυπομονούμε για τον αγώνα και να πάρουμε τους πρώτους μας πόντους»

Πως θα σταματήσει μία τόσο καλή ομάδα;

«Δεν θα πω τι θα κάνουμε, ούτε το πλάνο μας. Έχει ποιότητα η Σοσιεδάδ, νίκησε την Μάντσεστερ αλλά έχασε το Σαββατοκυριακό οπότε έχει προβλήματα στην αποκατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να παρομοιάσουμε την εμφάνισή μας με αυτή με την Γάνδη. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

«Είμαστε το αουτσάιντερ. Όπως ήμασταν και με τη Γάνδη. Δεν παίξαμε καλά με τη Σέριφ όμως δεν αξίζαμε τέτοια ήττα. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει ποιότητα όμως έχουμε μεγάλο κίνητρο και αυτό θα μας βοηθήσει για να έχουμε συγκέντρωση, να διαβάσουμε το παιχνίδι του αντιπάλου και να είμαστε καλοί στο επιθετικό τρίτο».

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ότι αποφασισει να κάνει ο αντίπαλος. Είδαμε, αναλύσαμε και προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε την ομάδα. Αλλάζουν συστήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Προσέξαμε διάφορα πράγματα για τον τρόπο που παίζουν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι αύριο».

Για το αν θα κάνει ροτέισιον:

«Έχω επιλέξει την εντεκάδα. Οι παίκτες δεν την ξέρουν ακόμα. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Έχω στο μυαλό μου και το παιχνίδι στην ΕΝΠ. Πρέπει να προσαρμοσζόμαστε καλύτερα στις εναλλαγές διοργανώσεων. Δεν μου αρέσει το μεγάλο ροτέισιον»

Για το γεγονός ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Ομόνοια ήταν αργή και αν φταίει ο αγωνιστικός χώρος (Στέλιος Κυριακίδης και Τσίρειο):

«Συμφωνώ απόλυτα. Το έχω διαπιστώσει κι΄εγώ αλλά δεν ήθελα να το πω για να μην θεωρηθεί δικαιολογία. Στο ΓΣΠ βοηθά ο αγωνιστικός χώρος . Πρέπει να προσαρμοζόμαστε στο κάθε παιχνίδι»

Για το αν θέλει να έχει κατοχή της μπάλας:

«Ελπίζω να έχουμε περισσότερη κατοχή. Περιμένω από τον τερματοφύλακα και τους αμυντικούς μου να είναι πολύ συγκεντρωμένοι αλλά θέλω και οι επιθετικοί μου να δημιουργήσουν προβλήματα»

Γιούστε:

«Χαρούμενοι που είμαστε εδώ, εγώ περισσότερο επειδή είμαι από εδώ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αύριο. Αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα που κέρδισε στο Ολντ Τράφορντ, από ένα προηγμένο πρωτάθλημα. Θα έχουμε την ευκαιρία μας να δείξουμε ποια είναι η Ομόνοια».

Τι πρέπει να κάνει αύριο η Ομόνοια για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα;

«Να τα κάνουμε όλα τέλεια, έχουν καλού ποδοσφαιριστές πρέπει να παλέψουμε για να νικήσουμε. Ξέρω την ατμόσφαιρα σε αυτό το στάδιο θα είναι δύσκολο».

Για τις τρεις ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια και τα σκαμπανεβάσματα:

«Είναι αλήθεια, αξίζουμε όμως να είμαστε εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι ειδικά μετά το τελευταίο παιχνίδι. Ξερουμε ότι είναι καλή ομάδα αλλά είμαστε και εμείς»

Είναι κίνητρο για τον Χέκτορ που θα παίξει στην πατρίδα του, αν θα έχει φίλους και συγγενείς στις εξέδρες:

«Ιδιαίτερο παιχνίδι και για μένα. Θα έχω τους γονείς μου στις εξέδρες, θα έρθουν από αρκετά μακριά. Θα είναι ξεχωριστό για μένα καθώς θα με δουν οι γονείς μου σε αυτό το επίπεδο. Να απολαύσουμε το παιχνίδι και είναι πιθανό να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές