Ο πρώτος από τους 14 «τελικούς»

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 27.2.2021
Ο πρώτος από τους 14 «τελικούς»

Η Ένωση πάει σήμερα στο «Αμμόχωστος» (16:00) για να αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα στον πρώτο από τους 14 τελικούς που έχει μπροστά της στα πλέι άουτ. Για την ομάδα του Παραλιμνίου, ο μοναδικός στόχος είναι μόνο η νίκη. Αν φτάσει στο «τρίποντο», η Ένωση θα πάρει σημαντικές ανάσες στην προσπάθειά της για σωτηρία, ενώ σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα.


Οι βυσσινί δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δώσουν το δικαίωμα στους ερυθρόλευκους να αυξήσουν τη διαφορά από αυτούς στους οκτώ βαθμούς. Όπως καταλαβαίνει κανείς, σε μία τέτοια περίπτωση η Νέα Σαλαμίνα θα αποκτήσει ισχυρό αβαντάζ, κάτι που στην Ένωση δεν θέλουν να σκέφτονται με τίποτα ότι θα συμβεί.


Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Ένωση μετρά ήδη δύο ήττες στα παιχνίδια με τη Νέα Σαλαμίνα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, σήμερα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να αποκτήσει πλεονέκτημα σε τυχόν ισοβαθμία με τους ερυθρόλευκους.


Να σημειωθεί πως η Ένωση στα τελευταία έξι παιχνίδια μέτρησε πέντε ήττες από Ομόνοια, Δόξα, Πάφο, Ανόρθωση και Απόλλωνα, ενώ είχε και μία νίκη επί του Ερμή. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τον Απόλλωνα. Συνεπώς, αυτή τη φορά θέλει μόνο την ουσία, που είναι η νίκη.


Η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη απέναντι σε μία καλή ομάδα και μέσα σε μία δύσκολη έδρα, αλλά ο Κάρλος Φερέρ και οι παίκτες του πάνε στο «Αμμόχωστος» αποφασισμένοι και διψασμένοι να κτυπήσουν το παιχνίδι. Στη διάθεση του Ισπανού προπονητή είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του Ντένιγκ που εξέτισε την ποινή του.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ