«Αύριο τα νεότερα.. Ισως η πιο μαζική συνεδρία»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 1.8.2022
«Αύριο τα νεότερα.. Ισως η πιο μαζική συνεδρία»

Η διαμάχη μεταξύ ΠΑΣΠ και ΚΟΠ καλά κρατεί μετά την απόφαση της ομοσπονδίας για αύξηση των ξένων-κοινοτικών σε 17.

Αύριο αναμένονται νεότερα σύμφωνα με ανάρτηση του Σπύρου Νεοφυτίδη αφού ο ΠΑΣΠ είχε σήμερα διαδικτυακή συνεδρίαση με τους διεθνείς.

H ανάρτηση του Σπύρου Νεοφυτίδη:

«Τελείωσε πριν από λίγο η διαδικτυακή συνεδρίαση του ΔΣ ΠΑΣΠ ,μαζί με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές\ιες με θέμα την τροποποίηση της προκήρυξης από την ΚΟΠ. Ισως η πιο μαζική συνεδρία των τελευταίων χρόνων. Αύριο τα νεότερα και σίγουρα θα έχει εξελίξεις».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ