«Να δούμε τον Βαλάντη να παίζει ξανά, μήνυμα ζωή για όλους»

Δημοσιεύθηκε 9.4.2023
«Να δούμε τον Βαλάντη να παίζει ξανά, μήνυμα ζωή για όλους»

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα κόντρα στην 'Ενωση, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης μίλησε στην κάμερα της Cytavision και αναφέρθηκε στον Βαλάντη Καπαρτή.

Αναλυτικά:

«Ήμασταν πολύ συγκρατημένοι στις δηλώσεις μας από τη μέρα που έγινε η διάγνωση. Σεβαστήκαμε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να κρατηθεί η διαδικασία της αποθεραπείας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Βαλάντης είναι δικό μας παιδί, γέννημα-θρέμμα του Ολυμπιακού και από Ολυμπιακή οικογένεια. Ένας δικός μας άνθρωπος. Λυπηθήκαμε πάρα πολύ όταν μάθαμε τα νέα τον Σεπτέμβριο και σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι θετικά τα νέα, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και είναι ένα μήνυμα νίκης, μήνυμα ζωής για όλους μας.

Οι διάφορες εκδηλώσεις από όλες τις ομάδες ήταν συγκινητικές, στάθηκαν στο πλευρό του Βαλάντη και βοήθησε στην θετική του ψυχολογία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευελπιστούμε τη νέα χρονιά να τον δούμε να επανέρχεται με την μαυροπράσινη στους αγωνιστικούς χώρους».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου