Ο Αντωνίου διόρθωσε ξανά τον Χριστοδούλου και 1-0 ο Ολυμπιακός

Δημοσιεύθηκε 6.11.2022
Ο Αντωνίου διόρθωσε ξανά τον Χριστοδούλου και 1-0 ο Ολυμπιακός

Διόρθωσε ξανά τον διαιτητή Ιωάννου Χριστοδούλου ο VAR Μάριος Αντωνίου, στον αγώνα Ολυμπιακός-Δόξα στο ΓΣΠ.

Μετά τη φάση του 23', όπου ο ρεφ σφύριξε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους όμως ο VAR υπέδειξε πως η ανατροπή (του Μπένι από τον Γκεριέρ) έγινε εκτός περιοχής, χρειάστηκε να ελεγχθεί και η φάση του 35', όπου ο διαιτητής δεν σφύριξε πέναλτι για χέρι του Στυλιανού.

Ο Αντωνίου αφότου εξέτασε τη φάση θεώρησε πως υπήρξε πέναλτι για τον Ολυμπιακό, κάλεσε τον Χριστοδούλου στο on-field review και βλέποντας τα ριπλέι, ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του, σφυρίζοντας πέναλτι για τους μαυροπράσινους.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκεριέρ, ο οποίος αρχικά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σισκόφσκι που απέκρουσε, όμως ο Αϊτινός άσος του Ολυμπιακού πήρε το... ριμπάουντ και σκόραρε εύκολα για το 1-0 (39').

Δεν χάρηκαν πολύ πάντως το προβάδισμά τους οι μαυροπράσινοι καθώς στο 44' ο Σαντίκ ισοφάρισε σε 1-1.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου