H ευκαιρία και η συγκυρία για τον Ολυμπιακό

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 9.3.2022
H ευκαιρία και η συγκυρία για τον Ολυμπιακό

Ο Νεντίμ Τούτιτς λίγο πολύ γνωρίζει το ρόστερ, παρ' όλο που πριν λίγες ημέρες ανέλαβε τον τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού. Ο Βόσνιος τεχνικός ήταν στο νησί και άρα είναι πιο εύκολο να… διορθώσει τις ανορθογραφίες που υπάρχουν, ώστε η ομάδα να ξεμπερδέψει και να αρχίσει σιγά σιγά να «χτίζεται» για τη νέα χρονιά.


Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην επίθεση, εκεί που αποδεδειγμένα υπάρχει πρόβλημα, αφού είναι η δεύτερη χειρότερη επίθεση με 15 γκολ. Αυτό που διαπιστώνεται είναι ότι η μπάλα δεν πάει με ευκολία στο αντίπαλο τέρμα, αλλά και τις φορές που γίνεται αυτό δεν υπάρχει καθαρό μυαλό για να τελειώσει η φάση και να γίνει γκολ.


Στον αγώνα της Παρασκευής με την ΑΕΛ οι μαυροπράσινοι στοχεύουν μόνο στο διπλό και είναι μία καλή ευκαιρία να το πετύχουν, μιας και ο αντίπαλος θα έχει αλλού το μυαλό του, αφού κάποιες ημέρες μετά θα δώσει αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια.


Σαφώς και είναι μία ευνοϊκή συγκυρία, εντούτοις όμως, δεν πρέπει να παρασυρθεί και καλείται να είναι συγκεντρωμένος για να μην δώσει δικαιώματα. Εκτός πλάνων είναι ο Σαμπίνια, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και αναμφίβολα είναι μία σημαντική απώλεια για την τεχνική ηγεσία.


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου