Τελειώνει και η μεταγραφή Τιάγκο!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 27.1.2022
Τελειώνει και η μεταγραφή Τιάγκο!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τιάγκο Φερέιρα βρίσκεται ο Ολυμπιακός!


Οι μαυροπράσινοι, που ήδη έκαναν δικό τους νωρίτερα σήμερα τον Ανδρέα Μακρή (τον... χορό τον άνοιξε ο Μιχάλης Μανιάς), βρίσκονται μια ανάσα από τη μεταγραφή και του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, με κάποιες πληροφορίες να κάνουν λόγο και για οριστική συμφωνία.


O 34χρονος αποχωρεί από την ΑΕΚ έχοντας καταγράψει έξι συμμετοχές με τα κιτρινοπράσινα.


Ο Ολυμπιακός θα είναι ο έκτος του σταθμός στο νησί μας, στο οποίο πρωτοήρθε το 2010 για την Πάφο (τότε ΑΕΠ). Επέστρεψε το 2014 για τον Οθέλλο και για τρίτη φορά το 2018 για τη Νέα Σαλαμίνα, παίζοντας ακολούθως σε Ομόνοια και ΑΕΚ πριν καταλήξει στους μαυροπράσινους.


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου