«Κάνει… γκελ ο κόουτς Αλεξέι Σπιλέφσκι (και) σε ελληνικές ομάδες»

Δημοσιεύθηκε 18.4.2023
«Κάνει… γκελ ο κόουτς Αλεξέι Σπιλέφσκι (και) σε ελληνικές ομάδες»

Η πορεία του Άρη, έχει εκπλήξει πολλούς και τα... κατορθώματα του δεν μένουν μόνο εντός των τειχών. Μάλιστα, σε παρασκηνιακό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sdna.gr, υπάρχει αναφορά για τον προπονητή της «ελαφράς ταξιαρχίας», Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Σε αυτό σημειώνεται ότι «έχτισε μια ομάδα που όπως παραδέχονται όλοι στο νησί αποδίδει θεαματικό (επιθετικό) ποδόσφαιρο, συνδυάζοντας και την ουσία».

Αναλυτικά ολόκληρο το ρεπορτάζ:

«Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ για τον 35χρονο Λευκορώσο προπονητή του Άρη Λεμεσού και το θετικό report που «παίζει» για λογαριασμό του (και) στον εγχώριο ποδοσφαιρικό χάρτη.

Την ώρα που οι «μάχες» της τρέχουσας σεζόν κορυφώνονται και διακυβεύονται σημαντικά πράγματα σε πολλά και διαφορετικά αγωνιστικά…μέτωπα, στα επιτελεία αρκετών ομάδων συγχρόνως γίνονται κι οι πρώτες σκέψεις στο πλαίσιο του προγραμματισμού εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όπως συμβαίνει κλασικά στο τέλος κάθε χρονιάς, έτσι και φέτος, θα υπάρξουν κλαμπ που δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στους νυν προπονητές τους και θα βγουν στη γύρα προς αναζήτηση νέου προπονητή.

Ένας από τους κόουτς που θα μπορούσε να μας απασχολήσει επί της ουσίας τος προσεχές καλοκαίρι είναι κι ο Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Ο Λευκορώσος προπονητής κάθεται στον πάγκο του Άρη Λεμεσού κι έχει πρώτη την κυπριακή ομάδα στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 35χρονος κόουτς έχει κερδίσει πολλούς πόντους το διάστημα της θητείας του στην Κύπρο και διαφήμισε σε πολύ μεγάλο βαθμό το (προπονητικό) όνομά του.

Επί των ημερών του ο Άρης Λεμεσού έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Ευρώπη κι εσχάτως οδηγεί την κούρσα στο κυπριακό πρωτάθλημα και διεκδικεί το τρόπαιο.

Ο Σπιλέφσκι «έχτισε» μια ομάδα που όπως παραδέχονται όλοι στο νησί αποδίδει θεαματικό (επιθετικό) ποδόσφαιρο, συνδυάζοντας και την ουσία.

Σε 43 παιχνίδια στον πάγκο του Άρη Λεμεσού, μετράει συνολικά 22 νίκες, 14 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στη Ντιναμό Μπρεστ το 2018 κι εν συνεχεία εργάστηκε στην Καϊράτ του Καζακστάν, από τον Νοέμβριο του 2018 έως τον Ιούνιο του 2021.

Μετέπειτα σταθμός ήταν η γερμανική Ερζγκεμπίρκε Άουε, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας κι ο Άρης Λεμεσού από τον Φεβρουάριου του ΄22.

Για τον Λευκορώσο κόουτς - σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA - κυκλοφορεί θετικό report και στον εγχώριο ποδοσφαιρικό χάρτη και καλό θα ήταν να αποθηκεύσουμε το όνομά του, διότι «παίζει» αργά ή γρήγορα να το…βρούμε μπροστά μας».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι σημαιοφόροι...

Οι σημαιοφόροι...

Οι σημαιοφόροι...

Μόνιμα η προσοχή στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Μόνιμα η προσοχή στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Μόνιμα η προσοχή στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές