Το καταθλιπτικό... «ντεμπούτο» του Χαμπουλλά

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Το καταθλιπτικό... «ντεμπούτο» του Χαμπουλλά

Καταθλιπτική ήταν η πρώτη μέρα του Ευγένιου Χαμπουλλά στα γραφεία της εταιρείας της Ανόρθωσης, όπως ανέφερε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου.


Ο πρόεδρος της «Κυρίας» περιέγραψε με παραστατικό τρόπο το «ντεμπούτο» του στη... δουλειά, θέλοντας να δείξει την κατάσταση που επικρατούσε προ διετίας και πόσο άλλαξαν τα πράγματα μέχρι σήμερα.


Το σχετικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του...


«Όταν πριν από δύο χρόνια δέχτηκα την τιμητική πρόσκληση από τον κ. Πουλλαΐδη, στην πρώτη μου επίσκεψη στα γραφεία αντίκρισα ένα θέαμα καταθλιπτικό. Ένιωσα ότι έμπαινα σε γραφεία εταιρείας που δεν είχε θετική ενέργεια. Είδα αριστερά τον Μαρίνο Μήτρου να κάθεται στο κομπιούτερ να ασχολείται με τα καθημερινά κι έκατσα στο γραφείο μόνος μου να σκέφτομαι από πού να ξεκινήσω...»