Survivor pt. 2

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 20.5.2024
Survivor pt. 2

Μετά τον Ρικάρντο Σα Πίντο που έφυγε πρωταθλητής από τον ΑΠΟΕΛ κ αφού επιβίωσε στις φουρτούνες της σεζόν, ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο είναι ο δεύτερος Survivor της σεζόν. Ο Ισπανός προπονητής επίσης επιβίωσε κρατώντας γερά απ΄την παφίτικη βάρκα, οδήγησε την ομάδα στον τελικό και παρουσίασε την καλύτερη εκδοχή της, στο πιο αγχωτικό (για όλους τους) παιχνίδι.

Ο Καρσέδο είναι ήδη ιστορία για την Πάφο αφού είναι ο προπονητής που την οδήγησε στον πρώτο της τίτλο. Μία μεγάλη δικαίωση για τον προπονητή ο οποίος μάλλον δεν έχασε το μυαλό του στην έντονη κριτική και συνέχισε να εμπνέει πρώτα απ΄όλα την διοίκηση και στην συνέχεια τους παίκτες του.

Η δική του Πάφος είναι κυπελλούχος για πρώτη φορά, η δική του Πάφος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πετώντας λοιπόν αν θέλετε, αυτό το βαρίδι απ΄τα πόδια της ομάδας, ο Ισπανός καλείται να την πάει στο επόμενο επίπεδο και την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό αυτό... Οι Παφίτες ήθελαν όσο τίποτα κάτι χειροπιαστό απ΄την ομάδα τους. Οι νίκες επί των μεγάλων δεν αρκούσαν, ήταν ξεκάθαρο αυτό. Ούτε το γεγονός πως το «Στέλιος Κυριακίδης» έγινε όντως μία από τις πιο δύσκολες έδρες να περάσει κανείς.

Ο Καρσέδο τους το έδωσε. Άντεξε και τους το χάρισε με επιβλητικό τρόπο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!