«Η κυπριακή ομάδα με την καλύτερη πρόταση στον Σάσα δεν γράφτηκε»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 17.6.2022
«Η κυπριακή ομάδα με την καλύτερη πρόταση στον Σάσα δεν γράφτηκε»

Νέα... ανατροπή προκύπτει στο θέμα Λούκας Σάσα, εάν έχουν βάση τα όσα ισχυρίζεται ο Αντώνης Τσιράκης.


Μετά τις πληροφορίες περί πρότασης της ΑΕΚ στον παίκτη που εδώ και καιρό έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Απόλλωνας, ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος αναφέρει μέσω ανάρτησής του στο twitter πως «η κυπριακή ομάδα που έχει κάνει την καλύτερη πρόταση για τον Σάσα, δεν έχει γραφτεί έως τώρα».


Πάντως, σύμφωνα με τον Τσιράκη ενδέχεται να μην έχει και πολλή σημασία, καθώς, όπως σημειώνει, «ο ίδιος σε πρώτη φάση λέει ότι αναζητά το τελευταίο πολύ καλό συμβόλαιο στην καριέρα του. Και σε αυτές τις περιπτώσεις τσεκάρεις προς Αραβία πρώτα».




Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ