«Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Πάπουτσος, οφείλει να πάρει πίσω τα λεγόμενά του»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 17.6.2022
«Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Πάπουτσος, οφείλει να πάρει πίσω τα λεγόμενά του»

Για την επανεκλογή του στην προεδρία του συνδέσμου διαιτητών μίλησε ο Γιώργος Πάπουτσος στον Super Sport FM. Μεταξύ άλλων κάλεσε τον Χρίστο Χρίστου να πάρει πίσω δημόσιες αναφορές του που έκανε χθες πριν από την εκλογική μάχη (διαβάστε ΕΔΩ).


Για την επανεκλογή στην προεδρία του Σ.Δ.Κ: « Η δική μου παρουσία δεν ήταν αυτοσκοπός να είμαι υποψήφιος, αν υπήρχε μια προσωπικότητα που δεν ήταν ενεργή στον χώρο τότε δεν θα κατέβαινα σε εκλογές. Στέλνουμε ένα μήνυμα ότι ο Σ.Δ.Κ έχει αξιοπρέπεια και θέλουμε να δώσουμε λύσεις και είναι υπόσχεση μου.»


«Φάνηκαν  λάθη στη διαιτησία και δεν το παραβλέπει κανένας ότι η ΚΟΠ έχει την ευθύνη της όλης διαχείρισης, πως αρχίζουν και πως ολοκληρώνονται οι διοργανώσεις. Ήρθαν προσωπικότητες από το εξωτερικό τα τελευταία 10 χρόνια για τη βελτίωση του διαιτητικού  χώρου και πρέπει να αφεθούν ελεύθερα  να δουλέψουν για την καλυτέρευση της Κυπριακής διαιτησίας»


«Θα κάνουμε εισηγήσεις στην ΚΟΠ με προτάσεις για να βελτιώσουμε τη διαιτησία και είμαι σίγουρος ότι χωρίς παρεμβάσεις θα πετύχουμε. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορούμε να στήνουμε στον τοίχο τους διαιτητές και να μην τους στηρίζουμε ,καταλαβαίνω τις απαιτήσεις των σωματείων όμως υπάρχει ένα καταστατικό όπως σε όλες τις χώρες. Χρειάζεται συνεννόηση και χημεία όλων των πλευρών.»


«Αυτό που με λύπησε είναι με το υποψήφιο Χρίστο Χρίστου με αναφορές που έπρεπε να αποφύγει ότι ο Πάπουτσος απέτυχε και έπιασε πάτο. Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Πάπουτσος και χθες τα μηνύματα των εκλογών ήταν ξεκάθαρα. Οφείλει ο κ Χρίστου έστω και με μια δημόσια τοποθέτηση να πάρει πίσω τα λεγόμενά του».

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ