Μόνοι τους τα θαλάσσωσαν οι παράγοντες...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 20.12.2020
Μόνοι τους τα θαλάσσωσαν οι παράγοντες...

Οι παράγοντες μας και τα σωματεία μόνοι τους τα έκαναν θάλασσα με τον κορωνοϊό και το λεγόμενο πρωτόκολλο. Και τα θαλάσσωσαν από τότε που έπρεπε να βοηθήσουν τη Νέα Σαλαμίνα και τον Εθνικό.


Το ένα λάθος φέρνει το άλλο και να δείτε τι θα προκύψει στη συνέχεια. Αν δεν αναγκαστούν να διακόψουν, έστω και προσωρινά το πρωτάθλημα, ίσως δούμε πράγματα και θαύματα. Ευτυχώς, την τελευταία στιγμή το σκέφτηκαν καλύτερα και δεν θα μπουν στο γήπεδο ομάδες τις οποίες θα αναγνωρίζουμε, όχι από τους παίκτες που αγωνίζονται, αλλά από τις φανέλες!


Είναι καλά να παίζουν ποδόσφαιρο οι ομάδες. Είναι δύσκολοι οι καιροί για τον περισσότερο κόσμο και οι αγώνες βοηθούν να ξεχνιέται λίγο, να αφήνει τις άλλες σκοτούρες. Όταν όμως τα πράγματα δυσκολέψουν πολύ, όπως τώρα, θα πρέπει τα σωματεία να το σκέφτονται καλύτερα και να παίρνουν ομόφωνες αποφάσεις.


Θα μπορούσαν να διακόψουν έστω δύο εβδομάδες μέσα στις γιορτές, ώστε να ξεπεραστεί αυτό το σαρωτικό κύμα της νόσου. Θα μου πείτε, αν δεν ξεπεραστεί; Ε, τότε δεν θα μιλάμε μόνο για διακοπή, αλλά για πολύ χειρότερους περιορισμούς. Σε μια τέτοια περίπτωση το ποδόσφαιρο θα περάσει σε δεύτερη μοίρα.


Επαναλαμβάνω, θα πρέπει να σκέφτονται καλύτερα οι παράγοντες πριν αποφασίσουν κάτι που ίσως τους επηρεάσει όλους στη συνέχεια. Πάντα με γνώμονα το συμφέρον του ποδοσφαίρου, όχι της ομάδας.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ