Με στόχο το νικηφόρο σερί

Δημοσιεύθηκε 16.9.2022
Με στόχο το νικηφόρο σερί

Πολύ σκληρή για να… πεθάνει είναι η Δόξα στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του φετινού μαραθωνίου, που πλέον θέλει να αρχίσει νικηφόρο σερί ώστε να ξεμπερδέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα από τη μάχη της διαβάθμισης. Οι πράσινοι απόψε (16/9, 19:00) θα ταξιδέψουν με προορισμό το Τσίρειο όπου θα αναμετρηθούν με την ΑΕΛ για την 4η αγωνιστική.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς μπορεί να μην έχει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών (4 από τους 9 διαθέσιμους), ωστόσο έδειξε πως δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο. Στη πρεμιέρα εξήλθε ισόπαλη με την ΑΕΚ (0-0), στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Απόλλωνα με 0-1, ενώ στην 3η αγωνιστική έφερε τούμπα το ματς με την ΕΝΠ και πήρε τη νίκη με 2-1.

Δέχθηκαν δηλαδή δύο γκολ σε τρία παιχνίδια και σκόραραν άλλα τόσα. Σαφώς και είναι στοιχεία που χρήζουν σημαντικής βελτίωσης ώστε να αποκτήσουν σταθερότητα, τόσο στα μετόπισθεν όσο και μπροστά. Ο Ρικάρντο Σέου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έτσι κατέστρωσε τα πλάνα του με ευκολία για το αποψινό παιχνίδι με τους γαλαζοκίτρινους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ