Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του και κόλλησε στο μηδέν
Δημοσιευτηκε:

Ο Άρης έπαιξε σήμερα φιλικό στην Αυστρία απέναντι στο Αμβούργο με την «ελαφρά ταξιαρχία» να δείχνει πολύ καλά στοιχεία παρά τη λευκή ισοπαλία. Η Γερμανική ομάδα μπορεί να είχε την κατοχή αλλά ο Άρης ήταν αυτός που δημιούργησε τις πιο κλασικές φάσεις για να σκοράρει.
Το Αμβούργο μπήκε πιο επιθετικά στο παιχνίδι στο πρώτο εικοσάλεπτο δημιουργώντας σημαντικές προϋποθέσεις για γκολ. Έπειτα η ομάδα της Λεμεσού ισορρόπησε το παιχνίδι φτιάχνοντας τις δικές της φάσεις για γκολ.
Στο 31' ο Μοντνόρ έχασε σπουδαία ευκαιρία καθώς σε κενή εστία σημάδεψε το αριστερό δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να σκοράρει αφού το σουτ που επιχείρησε αποσόβησε με ωραίο τρόπο ο τερματοφύλακας του Αμβούργου Φερνάντες.
Στο 56' ο Κβιλιτάια που μπήκε ως αλλαγή στην ανάπαυλα απέτυχε να σκοράρει από θέση βολής μετά από πολύ ωραία πάσα του Σεμέδο. Τρία λεπτά αργότερα ο Γεωργιανός φορ πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, αυτή τη φόρα ο Πορτογάλος πορτιέρε του Αμβούργου, του είπε όχι.
Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι χρησιμοποίησε τους: Ζάντρο, Κορέια, Γιαγκό, Σανέ, Ουρόσεβιτς, Νίκολιτς, Στρούσκι, Γκομίς, Κακόριν, Μαγιαμπέλα, Μοντνόρ. Στην επανάληψη, δεν άλλαξε μόνο ο Ζάντρο μιας και ο Βανά Άλβες είναι τραυματίας. Συγκεκριμένα έπαιξαν οι: Αμπουμπακάρ, Μποάκι, Μάτισικ, Μουσούντα, Μπράουν, Δημητρίου, Σαρφό, Σεμέδο, Μπένγκτσον, Κβιλιτάια ενώ στο 80΄ ο Κόβατσεφ πέρασε στη θέση του Μπένγκτσον και ο Θεοχάρους του Δημητρίου στο 86΄.
Το επόμενο φιλικό για τους πράσινους της Λεμεσού είναι με την Ουντινέζε την προσεχή Τετάρτη (31/7) και θα κλείσει κόντρα στην Χάιντενχαϊμ (3/8).