Τσόρνγικερ: «Έχει πλεονέκτημα η Μακάμπι»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Τσόρνγικερ: «Έχει πλεονέκτημα η Μακάμπι»

 

 Διάσκεψη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ

Αναλυτικά:

 

Αρχικό σχόλιο: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και στοχεύουμε να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αυριανό αγώνα με την Μακάμπι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προκριθούμε».

Για τις πιθανότητες του Απόλλωνα: «Έχει πλεονέκτημα η Μακάμπι επειδή έχει παιχνίδια στα πόδια της και αναφέρομαι σε επίσημα παιχνίδια. Είναι 50-50 οι πιθανότητες».

Το παρών του έδωσε και ο Χάμπος Κυριάκου: 

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Δεν θα φοβηθούμε. Θέλουμε να φέρουμε το παιχνίδι στην Κύπρο και να αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για την καυτή έδρα της Μακάμπι: «Oλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν σε καυτές έδρες. Εμείς θέλουμε να βάλουμε δύσκολα στον κόσμο της Μακάμπι με την απόδοση μας».