Απόλλωνας: Μονόδρομος η νίκη, είναι η ευκαιρία του!
Δημοσιευτηκε:

Παράλληλα, θα ανέβει και η ψυχολογία των παικτών ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία. Οι παίκτες του Απόλλωνα καλούνται επίσης να αλλάξουν τη διάθεση του κόσμου, επειδή αρκετοί οπαδοί άρχισαν να μην πιστεύουν ότι η ομάδα θα μείνει στο κόλπο του τίτλου μέχρι το φινάλε.
Ο Ατίλα Σάλαϊ, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, είναι απολύτως καλά και θα βρίσκεται κανονικά στην ενδεκάδα. Οι άλλοι δέκα που είχαν ξεκινήσει πριν από σχεδόν δύο μήνες ήταν οι: Μολ, Ζοάο Πέδρο, Αγκίρε, Σελίμοβιτς, Αντωνιάδης, Σακέτι, Πίττας, Σαρδινέρο, Γιαννιώτας και Παπουλής. Οι τρεις έμπειροι που θα είναι στον πάγκο είναι οι Γιούστε, Φακούντο Περέιρα και Βασιλείου. Μαζί τους και μερικοί νεαροί της δεύτερης ομάδας.
Οι γαλάζιοι βρίσκουν την Πάφο σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μόνο που αρκετοί παίκτες που ήταν στα τελευταία δύο νικηφόρα τους παιχνίδια δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν σήμερα. Η Πάφος έχει τα δικά της κίνητρα, αφού αν κερδίσει θα αυξήσει τις πιθανότητες να διεκδικήσει είσοδο στην πρώτη εξάδα με τη λήξη της κανονικής περιόδου.
Ο κόσμος
Σημειώνεται ότι οι οπαδοί του Απόλλωνα που είχαν πάει τέσσερις μέρες πριν τα Χριστούγεννα στο στάδιο της Πάφου δείχνοντας την κάρτα οπαδού (θα γίνει η σχετική ταυτοποίηση) θα μπορούν να εισέλθουν στην ανατολική κερκίδα. Είχαν πάει περίπου χίλιοι εκείνο το Σάββατο. Το πιθανότερο είναι να μην πάνε όλοι σήμερα, επειδή είναι εργάσιμη μέρα.
«Κάτι κάνουμε λάθος»
Ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου σε χθεσινές ραδιοφωνικές εκπομπές σχολίασε ότι η ομάδα έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, δεχόμενη ήττα… εκτός προγράμματος από την ΕΝΠ. «Ευκαιρίες να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα θα μας παρουσιαστούν ξανά. Πρέπει να κάνουμε το κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές για να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες. Από το 2014 και μετά μας παρουσιάστηκαν αρκετές και δεν ανταποκριθήκαμε ούτε μία φορά στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με το κύπελλο και την Ευρώπη. Συνεπώς, αυτό μεταφράζεται στο ότι κάτι κάνουμε λάθος. Δεν είναι συγκυρία. Πρέπει να δούμε ήρεμα τι μπορούμε να διαφοροποιήσουμε για να δηλώνει παρούσα η ομάδα σε τέτοια παιχνίδια».]]>