Βαριές κατηγορίες από Μ. Ραφαήλ κατά της διοίκησης Πρόδρομο Πετρίδη

Δημοσιεύθηκε 14.6.2023
Βαριές κατηγορίες από Μ. Ραφαήλ κατά της διοίκησης Πρόδρομο Πετρίδη

Με μία μακροσκελής ανάρτησή του ο Μιχαλάκης Ραφάηλ αναφέρεται σε σοβαρά θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ.

Ο πρώην αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας της Λευκωσίας και πρώην μέλος του δ.σ. των γαλαζοκιτρίνων, αρχικά κάνει λόγο για παρέμβαση για να μην μεταδοθεί podcast όπου κατηγορούσε τη διοίκηση.

Αυτά όμως που είπε τα έγραψε και αφορούν τη διαχείριση από τη διοίκηση τόσο για θέματα εταιρείας, αλλά και οικονομικά σε βάρος του σωματείου.

Η ανάρτησή του:

«Την περασμενη Πεμπτη 8 Ιουνιου 2023 ειχα την ευκαιρια να συμετασχω σε ενα podcast για την σημερινη κατασταση στον ΑΠΟΕΛ μαζι με τον Αντιπροεδρο της Εταιρειας Νικο Κουγιαλη, τον Πετρακη Χατζηθωμα και τον Ζηνωνα Σεβερη υπευθυνο του τμηματος Πετοσαφιαρας στο Σωματειο μας. Η ολη εκδηλωση εγινε σε πολιτισμενο και ευχαριστο κλιμα.

Οπως φαινεται τα οσα λεχθηκαν απο την αφεντια μου και τον Ζηνωνα Σεβερη δεν αρεσαν σε καποιους.

Δεν περιμενα ομως ΠΟΤΕ οτι θα εφταναν στο σημειο να απαιτουν με διαφορες μεθοδους να μην μεταδοθει το podcast - πρωτα πριν την αυριανη Γενικη Συνελευση της Εταιρειας - και μετα να μην μεταδοθει καθολου... Κατι το οποιο οχι μονο πετυχαν αλλα αναγκασαν τους υπευθυνους του σχετικου podcast να το κλεισουν με σημερινη τους ανακοινωση.

Θλιβερα πραγματα τα οποια παραπεμπουν σε πρακτικες ολοκληρωτικων καθεστωτων.

Πιστευω οτι τετοιες πρακτικες δεν εχουν καμμια θεση σε ενα Σωματειο με τις Αρχες και την Ιστορια του ΑΠΟΕΛ.

Θεωρω χρεος μου να παραθεσω τα οσα αναφερα στην πιο πανω εκδηλωση και αφηνω στην κριση σας αν υπαρχει κατι το οποιο μπορουσε να ενοχλησει τοσο πολυ, εκτος απο την ΑΛΗΘΕΙΑ!

"Καταρχήν ευχαριστώ τους διοργανωτές αυτού του podcast για την πρόσκληση.

Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι ευτυχής που είμαι εδώ σημερα. Για να κληθώ εδώ σημαίνει ότι το αγαπημένο μας ΑΠΟΕΛ δεν πάει καλά. Για πολλούς είναι σε μεγάλη κρίση.

Πριν συνεχίσω θα ήθελα να ευχηθώ στο νέο μας προπονητή επιτυχίες και μακροζωία στον Αρχάγγελο και να πληρωνεται πιο τακτικα απο την προηγουμενη του δουλεια...

Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ – από καρδιάς – στην επιτροπή εξεύρεσης επενδυτή και τον φιλο Νικο Κουγιαλη να καρποφορήσουν οι ενέργειές τους,αν και από την δική μου επαγγελματικη πείρα για να πετύχει μια τέτοια προσπάθεια χρειάζεται χρόνος, συντονισμένες ενέργειες και όχι σύσταση επιτροπών 3 εβδομάδες πριν την Γενική Συνέλευση της Εταιρείας.

Ιδίως όταν προσπαθούμε να βρούμε επενδυτή για Εταιρείες με χρέη 35-40 εκατομμυρίων ευρω ίσως και περισσότερα.

Έχω ακούσει με πολλή προσοχή τα όσα ανέφερε ο αγαπητός Νίκος. Δυστυχως δεν μπορω να συμμεριστω την αισιοδοξια του για την σημερινη οικονομικη κατασταση της Εταιρειας...

Επειδη ισως να μου πειτε "καλα τι εισηγεσαι;" θελω να ειμαι συγκεκριμενος:

Θα αρχίσω από την επανάληψη της δήλωσης του Προέδρου της Εταιρείας ότι δηλαδή αν βρεθεί άλλος ενδιαφερόμενος θα αποχωρήσουν από την Διοίκηση.

Και ειλικρινά διερωτώμαι εάν πραγματικά πιστεύουν ότι θα βρεθεί ΠΕΛΛΟΣ που θα αναλάβει 35 – 40 εκ.χρέη, 3 εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ποδοσφαιρικής ομάδας και με τον προγραμματισμό – εκτός από τον προπονητή – να μην έχει καν αρχίσει.

Όχι αγαπητοί μου, η παρούσα διοίκηση πρέπει να αφήσει κατά μέρος τέτοιες δηλώσεις και να αναλάβει τις ευθύνες της, δηλαδή να κάτσει τζαμέ τζαι να τα σάσει, όπως τα έκαναν να κάτσουν να τα σάσουν.

Οι ηρωικές εξόδοι του Μεσολογγίου κατά μέρος.... ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ….

Να κάτσουν να τα σάσουν λοιπόν και εμείς όλοι θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ!

Φτάνει να πουν στον κόσμο την Αλήθεια:

Να παρουσιάσουν ένα πλάνο με δραστικά μειωμένο προϋπολογισμό, να μην γίνουν οι συνήθειες 15-16 μετάγραφες καλοκαιριού συνήθως με έμφαση στο show, να επιστρέψουν οι πολύ καλοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές που έχουμε από κει κι από δω με υποσχετική και με την βοήθεια 4-5 καλών ξένων τους οποίους έχουμε με την προσθήκη ΙΣΩΣ ενός γκολτζή επιθετικού – αν φυσικα συμφωνει και ο νεος προπονητης, -μπορει να του καμνει ο Κβιλιταγια.... - να πούμε στον κόσμο ότι:

«επειδή σχεδόν επαττήσαμεν, προχωρούμε έτσι μέχρι να βρούμε τα πόδια μας…..»

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πέρσι διέψευσε πολλές θεωρίες "ότι δηθεν είμαστε μόδα" και άλλα φαιδρά!! Ήταν συγκλονιστικός!! 152.000 εισιτήρια με περισσότερα από 50.000 στα τέσσερα από τα επτά παιχνίδια χωρίς νίκη…… ειμαι σιγουρος οτι θα αγκαλιασει με τον ιδιο τροπο μια τετοια προσπαθεια.

Επιτρέψετέ μου πριν κλείσω την σύντομη παρέμβασή μου να αναφερθώ και σε κάτι άλλο:

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟΕΛ

Όταν αναλάβαμε την διοίκηση της Εταιρείας από τον φίλο μου τον Πρόδρομο το 2002 χρωστούσαμε σε όποιο μιλούσε Ελληνικά!!! Τώρα χρωστούμε σε όποιο μιλά Ελληνικά, Κροατικά, Σερβικά, Πορτογαλικά, χρωστούμε σχεδον 1 εκατομμυρίο στο ΓΣΠ, το σπίτι μας, τους ανθρώπους που ανάφκουν τους προβολείς για να παίξουμε ποδόσφαιρο! Αν είναι δυνατόν!!

Το χειρότερο όμως είναι ότι η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο δεν έχει καταβάλει τα τελευταία 2 χρόνια το ετήσιο ποσό ΕΥΡΩ 300 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ δυνάμει της σχετικής συμφωνίας Διαχείρισης.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ απεδωσε στο Σωματείο ούτε το ΕΝΑ ΕΥΡΩ το οποίο χρεώθηκε σε κάθε ηλεκτρονικό εισιτήριο την περσινη χρονια...

Εκεί έχουμε φτάσει φίλες και φίλοι!!!

Σαν αποτέλεσμα το λατρευτό μας Σωματείο ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ με τα 97 χρόνια ζωής, η κοιτίδα του ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΥ έχει περιέλθει σε μαρασμό.

Αθλητές, προπονητές, απλήρωτοι για μήνες, τμήματα να υπολειτουργούν. Και τα πράγματα θα χειροτερέψουν την νέα σεζόν με την αποχώρηση ανθρώπων οι οποίοι κρατούσαν μόνοι τους την Πετοσφαιρα και την Καλαθόσφαιρα.

Τελειώνοντας θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:

Με την παρουσία μου εδώ δεν εκπροσωπώ καμία προσπάθεια ανάληψης της διοίκησης της Εταιρείας ούτε ενδιαφέρομαι προσωπικά να αναμειχθώ.

Η παρουσία μου στα κοινά του ΑΠΟΕΛ μας ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2018 με τα εγκαίνια του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟΕΛ.

Ήρθα εδώ για να πώ ότι είπα, τα οποία γνωρίζουν παρα πολλοι -μαζι με αλλα πολυ πιο σοβαρα- αλλά δεν βγαίνουν μπροστά να τα πουν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!"

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ.....»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το ερωτηματικό στο πλάνο του Γκαγιέγο

Το ερωτηματικό στο πλάνο του Γκαγιέγο

Το ερωτηματικό στο πλάνο του Γκαγιέγο

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

Το πλάνο για τον Ντβάλι, το παράθυρο ενίσχυσης και οι δανεικοί

Το πλάνο για τον Ντβάλι, το παράθυρο ενίσχυσης και οι δανεικοί

Το πλάνο για τον Ντβάλι, το παράθυρο ενίσχυσης και οι δανεικοί