Οι ΑΠΟΕΛιστες ονειρεύονται τίτλο - Τα δεδομένα ενόψει Ομόνοιας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Δημοσιευτηκε:

Στον ΑΠΟΕΛ οι παλαιότεροι θυμούνται σήμερα την κορυφαία επιτυχία στην ιστορία της ομάδας και του κυπριακού ποδοσφαίρου, που ήταν ο αποκλεισμός της Λιόν στη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, στις 7 Μαρτίου του 2012.
Παράλληλα, μαζί με τους νεότερους οπαδούς της ομάδας ονειρεύονται την επιστροφή στην κατάκτηση τίτλων, μετά από τρία ολόκληρα χρόνια. Οι γαλαζοκιτρινοι οπαδοί θέλουν δίχως άλλο να πανηγυρίσουν τον 29ο τίτλο πρωταθλήματος.
Κίτρινες, τραυματισμοί
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αυτές τις ώρες έχει να διαχειριστεί το θέμα των τραυματιών αλλά και των παικτών που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες. Ο Δώνης και ο Κοσταντινοφ πρέπει να εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής. Το πιθανότερο είναι ο Κονσταντινοφ που έχει και τραυματισμό να μείνει εκτός με την Ομόνοια, ενώ ο Δώνης ίσως μείνει εκτός για τη 2η αγωνιστική.
Εκτός παραμένει σίγουρα ο Μπεν, ενώ αναμονή υπάρχει και για τον Σουσιτς που ένιωσε ενοχλήσεις κι έγινε αλλαγή με τη Νέα Σαλαμίνα.
Εναντίον της Ομόνοιας επιστρέφει ο Κρέσπο, ενώ ο Γουίλερ που ετοιμάζεται για το χειρουργείο, αναμένεται να δεχθεί πρόταση για νέο συμβόλαιο.