Όλοι στην αντεπίθεση

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ Δημοσιεύθηκε 10.4.2022
Όλοι στην αντεπίθεση

Ενισχυμένος από τον κόσμο του, και ειδικά τους οργανωμένους που επιστρέφουν στις κερκίδες του ΓΣΠ στον σημερινό αγώνα (17:00) με την Πάφο, ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με στόχο να κρατηθεί ζωντανός στη μάχη του τίτλου και στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Mπορεί οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ να εξακολουθούν να διαφωνούν με το μέτρο της κάρτας φιλάθλου, ωστόσο, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες κατάλαβαν ότι η δική τους παρουσία στο γήπεδο μπορεί να διαδραματίσει τον δικό της σημαντικό ρόλο ως προς την επίτευξη του μεγάλου στόχου της ομάδας.


Έβαλαν νερό στο κρασί τους διότι η ομάδα τους χρειάζεται και τους έχει ανάγκη, όσο καμία άλλη ίσως φορά τα τελευταία χρόνια, που απέχουν από τα γήπεδα. Πάντα τους έχει ανάγκη, ίσως τώρα περισσότερο. Ειδικά μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και την επιτακτική ανάγκη η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της στο πρωτάθλημα. Και είναι υποχρέωση του κάθε φίλαθλου του ΑΠΟΕΛ να το αντιληφθεί αυτό από τη στιγμή που η σεζόν θεωρείται κρίσιμη για το αύριο. Οι οργανωμένοι είναι δεδομένο ότι θα κάνουν τη δουλειά τους, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος των γαλαζοκιτρίνων που θα πάει στο γήπεδο, ώστε να νιώσουν οι παίκτες ότι δεν είναι μόνοι.

Την μπάλα όμως την κρατάνε οι τελευταίοι, οι οποίοι καλούνται με τη σειρά τους να αντιληφθούν την κρισιμότητα των επόμενων αναμετρήσεων, να βγάλουν από το ντουλάπι το καλό τους κοστούμι και να δείξουν τις πραγματικότητες τους δυνατότητες, αρχής γενομένης από σήμερα. Λάθη, επιπολαιότητες και νεύρα... πρέπει να παραμεριστούν και να αντικατασταθούν από αγωνιστική πειθαρχία, ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα. Οι δύο απανωτές ήττες από την Ανόρθωση πρέπει να αποτελέσουν ένα καλό μάθημα για τον ΑΠΟΕΛ, ώστε η ομάδα να πατήσει φρένο στον κατήφορο και να πάρει την... ανηφόρα προς την κορυφή. Στόχος της ομάδας είναι μέσω του σημερινού αγώνα να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να καταστεί φαβορί για τη δεύτερη θέση και να τα δώσει όλα για τον τίτλο.

Οι σκέψεις του Αυγουστή

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν έχει στη διάθεσή του για τον σημερινό αγώνα τον Νατέλ, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο τελευταίο ματς, καθώς και τους Κβιλιτάια, Ντε Βινσέντι και Νταουσβίλι. Σε ό,τι αφορά τις σκέψεις του Σωφρόνη Αυγουστη για την ενδεκάδα, ο Μιχαήλ αναμένεται να είναι κάτω από τα γκολπόστ, αριστερός οπισθοφύλακας θα είναι ο Σαμπάλα, στο δεξιό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Πέδρο, στο κέντρο της άμυνας επικρατέστεροι είναι οι Βινίσιους και Σάβιτς, ενώ θέση διεκδικεί και ο Καρώ. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σαρφό, Σόουζα και Σατσιάς, ενώ τον επιθετικό Μαγκλίτσα θα πλασιώνουν από αριστερά ο Οκριασβίλι και δεξιά ο Εντονγκαλά. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Θεοδώρου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το ερωτηματικό στο πλάνο του Γκαγιέγο

Το ερωτηματικό στο πλάνο του Γκαγιέγο

Το ερωτηματικό στο πλάνο του Γκαγιέγο

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

Το πλάνο για τον Ντβάλι, το παράθυρο ενίσχυσης και οι δανεικοί

Το πλάνο για τον Ντβάλι, το παράθυρο ενίσχυσης και οι δανεικοί

Το πλάνο για τον Ντβάλι, το παράθυρο ενίσχυσης και οι δανεικοί