Έρχεται εμπάργκο στον ΑΠΟΕΛ - Τι είπε ο Φωτίου για τις μεταγραφές
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:
Έδωσε συγχαρητήρια ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ σε Βρύζα και Παπαδόπουλο, αλλά...
Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Χάρης Φωτίου, ήταν επόμενο να αναφερθεί και στις μεταγραφές.
Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων αφού ενημέρωσε πως αναμένεται ένα εμπάργκο, σημείωσε πως θα γίνει το παν για να απεγκλωβιστεί ο ΑΠΟΕΛ από αυτό το εμπόδιο και στη συνέχεια επισήμανε πως απαιτείται βάθος στο ρόστερ.
Για τον σχεδιασμό της ομάδας, την οργάνωση: «Επιβεβαιώνω ότι εγώ γνώριζα ότι ο προπονητής μας έχει πάρα πολύ καλή γνώση και υπομονή. Γνώριζα ότι ο Βρύζας πέρασε ως τεχνικός διευθυντής από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Ότι έχει ταχυδακτυλουργικές ικανότητες, δεν το γνώριζα (σ.σ. γέλια). Για την σημερινή ομάδα, χρειαζόμασταν 100 μπροστινές και 300 πισινές. Ίσως να κάναμε καλύτερο προγραμματισμό απ’ αυτόν που εξαγγείλαμε».
Και πρόσθεσε: «Σήμερα αναμένουμε την τοποθέτηση ενός εμπάργκο. Ναι πληρώνουμε αλλά δεν τις προλαβαίνουμε όλες τις υποθέσεις. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να τακτοποιήσουμε μια υπόθεση on time. Ο Βρύζας τρέχει καθημερινά, γνωρίζει τις δυσκολίες. Έχει deadline ο Βρύζας, διαφορετικά από τις άλλες ομάδες λόγω των εμπάργκο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους δύο για το που βρίσκεται η ομάδα. Σαν διοίκηση θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας. Θα φύγει το εμπάργκο σε λίγες μέρες. Θα δώσουμε τα λεφτά, απλά δεν προλάβαμε».
Και σχολίασε επίσης: «Θεωρώ ότι η ομάδα που έχουμε φτιάξει έχει προσωπικότητα. Αν κάθε αγωνιστική ήταν η πρώτη, θα σας έλεγα πως μπορούμε να τις κερδίσουμε όλες. Νιώθουμε πως χρειαζόμαστε περισσότερες επιλογές, περισσότερο βάθος όχι γιατί υστερούμε σε ποιότητα. Έχουμε 17-18 παίκτες ενδεκαδάτους, αλλά τονίζω ότι πρώτος στόχος ήταν να καθαρίσουμε το ρόστερ και να επενδύσουμε στον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Σήμερα διαθέτουμε 26 ποδοσφαιριστές, εκτός είναι 3 λόγω τραυματισμού. 23 παίκτες, νομίζω οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει ότι έχουμε την ποιότητα όμως αριθμητά ίσως χρειάζεται ενίσχυση».
Στις διευκρινιστικές ερωτήσεις που ακολούθησαν, ο Χάρης Φωτίου σημείωσε πως το εμπάργκο αφορά τον Ελ Αραμπί: «Πληρώσαμε 320.000 και αργήσαμε για τις επόμενες 140.000. Δεν δέχτηκε διακανονισμό, απομένουν 390.000. Μπορεί να αυτό να επηρεάσει τις άμεσες υποχρεώσεις με μισθούς, παίκτες ή κοινωνικές ασφαλίσεις».
