Αποφάσεις αθλητικού δικαστή: Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στην Ανόρθωση

Δημοσιεύθηκε 15.2.2023
Αποφάσεις αθλητικού δικαστή: Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στην Ανόρθωση

Η ποινή απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών για μία αγωνιστική που δέχθηκε η Ανόρθωση για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ντέρμπι με την Ομόνοια ξεχωρίζει από τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή της ΚΟΠ Αριστοτέλη Βρυωνίδη.

Αναλυτικά όλες οι ποινές του Βρυωνίδη:

*Καταγγελία του Διαιτητή Αιμίλιου Χριστοφή κατά του GUIHOATA, JEROME ARNOLD Ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραδίππου που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά, κλώτσησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή εκτός φάσης και ενώ η μπάλα παιζόταν στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου – ΠΕΓΕΙΑ 2014/04.02.2023 (4η Αγωνιστική).

Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο.

*Καταγγελία του Διαιτητή Αιμίλιου Χριστοφή κατά του Γαβριήλ Σακκά Ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραδίππου που αποβλήθηκε γιατί μετά την λήξη του αγώνα έτρεξε με ταχύτητα και χτύπησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή με τον αγκώνα του στην πλάτη στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου – ΠΕΓΕΙΑ 2014/04.02.2023 (4η Αγωνιστική).

Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο.

*Καταγγελία του Διαιτητή Χρίστου Ν. Χρίστου κατά του Γιώργου Κλεόβουλου, Προσωπικό της ΑΕΛ Λεμεσού που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά κατά υπαλλήλων αγώνα, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άδεια και διαμαρτυρόμενος προς τον διαιτητή του τράβηξε την φανέλα στον αγώνα Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών Α’ Φάση, περιόδου 2022-2023 ΑΕΛ Λεμεσού – AGBU ARARAT /02.02.2023 (19η Αγωνιστική).

Απόφαση: Αποκλεισμός μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου 2023 και πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΑΡΗ Λεμεσού λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς/06.02.2023 (22η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023 στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών – ΑΕΚ Λάρνακας /04.02.2023 (22η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ Λάρνακας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών – ΑΕΚ Λάρνακας /04.02.2023 (22η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας /02.02.2023 (22η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου:

(α) για φτύσιμο από οπαδό της ομάδας στο 31 λεπτό του αγώνα που είχε στόχο τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για μεταφορά εντός του γηπέδου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες, πυρσοί, καπνογόνα) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες, πυρσοί, καπνογόνα) στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(δ) για σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα (στης 18:59 λεπτό κατά την είσοδο των διαιτητών και των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο έριξαν με πιστόλι φωτοβολίδες η μια εκ των οποίων σε ευθυτενή τροχιά πέρασε πάνω από τους διαιτητές και τους ποδοσφαιριστές τις αντίπαλης ομάδας και κατευθύνθηκε στην Βόρεια κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας γεγονός που προκάλεσε και/η απείλησε να προκαλέσει ζημιά σε άτομα και/η στους θεατές που βρίσκονταν εντός του γηπέδου και/η προκάλεσε αναταραχή που επέφερε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 23 λεπτά κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ) και 10.2(ιστ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ και γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 23 λεπτά που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π

Απόφαση: Ποινή απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων για ένα αγώνα και πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/02.02.2023 (22η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας:

(α) για μεταφορά εντός του γηπέδου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες, πυρσοί) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για πυροδότηση και ρίψη στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες, πυρσοί) πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο (κροτίδες) κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ)για επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα (στο 18:59 λεπτό κατά την είσοδο των διαιτητών και των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο έριξαν κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο γεγονός που προκάλεσε και/η απείλησε να προκαλέσει ζημιά σε άτομα που βρίσκονταν εντός του γηπέδου και/η προκάλεσε αναταραχή που επέφερε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 23 λεπτά κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση:

(δ) για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/02.02.2023 (22η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΠΑΦΟΣ F C:

(α) για μεταφορά εντός του γηπέδου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί, φωτοβολίδες, βεγγαλικά) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για πυροδότηση στην κερκίδα επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί, φωτοβολίδες, βεγγαλικά) πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΠΑΦΟΣ FC–ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου/03.02.2023(22η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:

(α) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα ατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για μεταφορά εντός του γηπέδου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) για πυροδότηση στην κερκίδα επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί) κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(δ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/03.02.2023 (22η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά του ΟΘΕΛΛΟΥ Αθηαίνου γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας /03.02.2023 (4η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραδίππου:

(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για επεισόδια που προκάλεσαν παράγοντες και οπαδοί της ομάδας στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου (χώρος στάθμευσης) που είχαν στόχο τους διαιτητές του αγώνα (προπηλάκισαν τους διαιτητές τους εξύβριζαν κλοτσώντας της τσάντες και προσπάθησαν να τους χτυπήσουν) γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση της Αστυνομίας κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου–ΠΕΓΕΙΑ 2014/04.02.2023 (4η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΠΕΓΕΙΑΣ 2014 γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου – ΠΕΓΕΙΑ 2014/04.02.2023 (4η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του σωματείου F C KRASAVA Ε Ν Υ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Β’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – F C KRASAVA Ε Ν Υ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα/06.02.2023 (4η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – ΑΣΠΙΣ Πύλας/04.02.2023 (3η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Β’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας – ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς/04.02.2023 (3η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 Cablenet περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/04.02.2023 (17η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 Cablenet περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/04.02.2023 (17η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 Cablenet περιόδου 2022-2023 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας/04.02.2023 (17η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Μη διεξαχθείς Αγώνας Πρωταθλήματος Νέων U19 Γ’ Κατηγορίας, Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας /04.02.2023 (16η Αγωνιστική).

Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της Αναγέννησης. Πρόστιμο στην ΑΠΕΠ.

*Μη διεξαχθείς Αγώνας Πρωταθλήματος Νέων U19 Γ’ Κατηγορίας, Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΕΛΗΑ Λυροδόντα – ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ Ιδαλίου /04.02.2023 (16η Αγωνιστική).

Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ του Χαλκάνορα. Πρόστιμο στην Εληά.

*Μη διεξαχθείς Αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων U17 περιόδου 2022-2023 ΑΕΖ Ζακακίου – ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ FC/04.02.2023 (14η Αγωνιστική).

Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ υπέρ της Γεροσκήπου. Πρόστιμο στην ΑΕΖ.

*Μη διεξαχθείς Αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων U16 περιόδου 2022-2023 Π. Ο. Ξυλοτύμπου 2006 -VALENCIA C.F SOCCER SCHOOL /04.02.2023 (14η Αγωνιστική).

Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της Valencia. Πρόστιμο στον Π.Ο.Ξ.

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας–ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/02.02.2023(19η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών γιατί δεν έχετε καταβάλει τα δικαιώματα Διαιτησίας και Παρατήρησης, τα Ποσοστά ΚΟΠ και δεν έχετε στείλει το φύλλο εκκαθάρισης στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Κατηγορίας, Α’ Φάσης περιόδου 2022-2023 ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών – ΠΑΦΟΣ F C/19.12.2022 (15η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο, εκτός αν καταβάλει τα δικαιώματα εντός 30 ημερών.

*Καταγγελία κατά της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €300= που επιβλήθηκε στο σωματείο στις 28.12.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2023 ΕΛΗΑ Λυθροδόντα - ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς/18.12.2022 (11η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών.

*Καταγγελία κατά του ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ Ιδαλίου γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €800= που επιβλήθηκε στο σωματείο στις 28.12.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2023 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας – ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ Ιδαλίου/11.12.2022 (10η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών.

*Καταγγελία κατά της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €2000= που επιβλήθηκε στο σωματείο στις 04.01.2023 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών/23.12.2022 (16η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών.

*Καταγγελία κατά του ΟΘΕΛΛΟΥ Αθηαίνου γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €1200= που επιβλήθηκε στο σωματείο στις 04.01.2023 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου – Π. Ο. Ξυλοτύμπου 2006/22.12.2022 (14η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «O αθλητισμός ενώνει...» - Τι είπε για τις μετακινήσεις οπαδών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «O αθλητισμός ενώνει...» - Τι είπε για τις μετακινήσεις οπαδών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «O αθλητισμός ενώνει...» - Τι είπε για τις μετακινήσεις οπαδών

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»

Μαχητές: «Ημέρα νίκης, το τελικό ποσό εξόφλησης ανήλθε στο €1,075,000»

Μαχητές: «Ημέρα νίκης, το τελικό ποσό εξόφλησης ανήλθε στο €1,075,000»

Μαχητές: «Ημέρα νίκης, το τελικό ποσό εξόφλησης ανήλθε στο €1,075,000»

Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσός θέλουν να πλησιάσουν τον τίτλο στον τέταρτο τελικό

Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσός θέλουν να πλησιάσουν τον τίτλο στον τέταρτο τελικό

Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσός θέλουν να πλησιάσουν τον τίτλο στον τέταρτο τελικό