Φουλάρει για καλή αρχή

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ Δημοσιεύθηκε 27.8.2022
Φουλάρει για καλή αρχή
Θέλει να δείξει με το καλημέρα η «Κυρία» ότι φέτος είναι η χρονιά της

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αυτό το ξέρουν πολύ καλά στην Ανόρθωση, οι ποδοσφαιριστές της οποίας καλούνται σήμερα να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, ξεκινώντας ιδανικά τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Αντίπαλος της «Κυρίας» είναι ο Ολυμπιακός στο ΓΣΠ (19:00), μια ομάδα δηλαδή που θα είναι απαιτητική και στη νέα σεζόν και πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα από τους κυανόλευκους.

Οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης προχώρησαν σε ποιοτική και ποσοτική ενίσχυση του ρόστερ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, η ομάδα είναι εντελώς αλλαγμένη σε σχέση με πέρσι, ενώ στην άκρη του πάγκου θα κάθεται ο Ντάρκο Μίλανιτς, με τον οποίο η «Κυρία» φιλοδοξεί να φτάσει στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου μετά από 15 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ο Σλοβένος προπονητής απέκτησε μία πολύ καλή εικόνα για όλους τους παίκτες, τόσο αυτούς που υπήρχαν στο ρόστερ όσο και αυτούς που ήρθαν στην ομάδα φέτος. Ευελπιστεί ότι οι επιλογές που έγιναν θα ανταποκριθούν στα θέλω του και τώρα που ξεκινούν τα δύσκολα, οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Είναι σημαντικό να αρχίσει η Ανόρθωση με νίκη τον νέο μαραθώνιο, όχι μόνο γιατί θα μαζέψει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Αν στα πρώτα παιχνίδια η ομάδα της Αμμοχώστου καταφέρει να κάνει μία καλή συγκομιδή βαθμών, θα δημιουργήσει εκείνες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για καλή πορεία.

Από την πλευρά του, ο κόσμος περιμένει να δει τη μεγάλη αλλαγή που ανέμενε τα προηγούμενα χρόνια, μια ομάδα δηλαδή που θα μπορεί να αντέξει στον μακρύ δρόμο του μαραθωνίου και στο τέλος να πανηγυρίσει τον τίτλο. Προπάντων, ο κόσμος θέλει να δει παίκτες παθιασμένους που θα τα δίνουν όλα και θα παλεύουν για ενενήντα λεπτά στους αγώνες.

Οι σκέψεις του Μίλανιτς

Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα ο Λόρια θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Αμπαρτζουμιάν (δεξιά) και Κορέια (αριστερά) στα δύο άκρα της άμυνας, οι Μπαϊσίνιο και Κορρέα (ο Χαρογιάν τραυματίστηκε και δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί) στο κέντρο της, οι Αρτυματάς - Πάντσεον στα χαφ, ο Εμπραλίτζε σε ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ οι Ουάρντα και Φερέιρα θα πλαισιώνουν από τα άκρα τον Νινγκά που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Υπενθυμίζουμε ότι ο Χριστοδουλόπουλος θα απουσιάσει από τα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, έτσι ο Μίλανιτς θα τον στερηθεί και από το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ που θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (4/9, 20:00).

Ο τεχνικός της Ανόρθωσης θέλει στον σημερινό αγώνα από τους παίκτες του να πάρουν από νωρίς τον έλεγχο της αναμέτρησης και να γίνουν το αφεντικό του παιχνιδιού. Έτσι, θα αυξήσουν τις πιθανότητες να φτάσουν στο γκολ που θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ τους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Με αγάπη και αισιοδοξία γι

«Με αγάπη και αισιοδοξία γι' αυτό που κάνουμε...»

«Με αγάπη και αισιοδοξία γι' αυτό που κάνουμε...»

Mε ανατροπή σε βάρος της ΑΕΛ, έκανε νικηφόρα αρχή η Ανόρθωση

Mε ανατροπή σε βάρος της ΑΕΛ, έκανε νικηφόρα αρχή η Ανόρθωση

Mε ανατροπή σε βάρος της ΑΕΛ, έκανε νικηφόρα αρχή η Ανόρθωση

Aποχαιρέτησε την Κυπερούντα υπό... συνοδεία Προσκόπων η Ανόρθωση!

Aποχαιρέτησε την Κυπερούντα υπό... συνοδεία Προσκόπων η Ανόρθωση!

Aποχαιρέτησε την Κυπερούντα υπό... συνοδεία Προσκόπων η Ανόρθωση!

ΑΕΛ και Ανόρθωση τσεκάρονται πριν το... φουλάρισμα

ΑΕΛ και Ανόρθωση τσεκάρονται πριν το... φουλάρισμα

ΑΕΛ και Ανόρθωση τσεκάρονται πριν το... φουλάρισμα