Καταδικάζει τα επεισόδια ο ΑΠΟΕΛ, συμπαράσταση στον δημοσιογράφο

Δημοσιεύθηκε 22.9.2022
Καταδικάζει τα επεισόδια ο ΑΠΟΕΛ, συμπαράσταση στον δημοσιογράφο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά τον αγώνα Super Cup του φούτσαλ με την Ομόνοια.

Οι γαλαζοκίτρινοι εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στον δημοσιογράφο που τραυματίστηκε σημειώνοντας πως οποιαδήποτε μορφή βίας δεν έχει θέση στον αθλητισμό.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Ως ΑΠΟΕΛ καταδικάζουμε έντονα, τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ, στο στάδιο Ελευθερία, μετά το τέλος του αγώνα για το Futsal Super Cup. Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας, στον δημοσιογράφο Ανδρέα Κακουλλή. Οποιαδήποτε μορφή βίας δεν έχει θέση στον αθλητισμό.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία