Sport Director ΑΪΚ: «Ο Πίττας θα κοστίσει σε όποιον τον θέλει»

Δημοσιεύθηκε 2.4.2024
Sport Director ΑΪΚ: «Ο Πίττας θα κοστίσει σε όποιον τον θέλει»

Ο Sport Director της ΑΪΚ, Thomas Berntsen παραχώρησε δηλώσεις αναφορικά με το ενδιαφέρον ομάδων της Σούπερ Λιγκ για τον Γιάννη Πίττα.

Διαβάστε όσα είπε ο Berntsen στο Fotbollskanalen:

«Καταφέραμε να αγοράσουμε τον Πίττα έχοντας πολύ σκληρό ανταγωνισμό από μεγάλους συλλόγους στην Ελλάδα. Σίγουρα θα υπάρξουν ομάδες που θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με τον ατζέντη του. Αν φύγει, θα κοστίσει…»

«Δεν υπάρχει πάντως καμία ένδειξη μέχρι τώρα πως θα φύγει το καλοκαίρι. Ο παίκτης και η οικογένειά του είναι χαρούμενοι στην Στοκχόλμη. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα είναι κοντά μας για το υπόλοιπο της σεζόν».

4813060821785173 nbvbmm

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί