Χαράσσεται η γραμμή για το μέλλον
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Δημοσιευτηκε:

Εδώ και λίγο καιρό, αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο της ΑΕΛ είναι οι κινήσεις της διοίκησης για την επόμενη μέρα.
Και ειδικά από τη στιγμή που ξεμπέρδεψε με τις περιπέτειες που είχαν να κάνουν με τον υποβιβασμό. Λίγα πράγματα βγήκαν προς τα έξω όλο αυτό το διάστημα, με τους διοικούντες να παραπέμπουν τον κόσμο στη γενική συνέλευση. Η ώρα ήρθε λοιπόν! Αργά το απόγευμα (18:30), στην αίθουσα Saint George, η διοίκηση Κώστα Κωνσταντίνου θα ανοίξει τα χαρτιά της. Από τα ενδότερα πάντως έβγαινε προς τα έξω πως έρχονται καλύτερες μέρες στο οικονομικό κομμάτι.
Θα... αποκαλυφθούν οι οικονομικοί συμπαίκτες με τους οποίους ήταν σε επαφές όλο αυτό το διάστημα και από κάποιους πήρε το ΟΚ για συμπόρευση. Θεωρείται από πολλούς στην ΑΕΛ ως μία από τις πιο σημαντικές γενικές συνελεύσεις τα τελευταία χρόνια γιατί, σε αυτήν, τα μέλη θα χαράξουν τη γραμμή για το μέλλον. Και είναι μία γραμμή που στο διοικητικό συμβούλιο θεωρούν πως θα φέρει χαμόγελα μιας και έγινε προεργασία σε σωστές βάσεις.
Εκτός των άλλων, θα απαντηθούν και πολλά ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τα τρεχάματα με τις οφειλές προς το κράτος, όπου η διοίκηση πρόσφατα αποπλήρωσε χρέη που χρονολογούνταν από το 2008. Επιπρόσθετα θα γίνει συζήτηση και τα χρέη της εταιρείας, που είναι επίσης ένα θέμα που ο κόσμος της ΑΕΛ ψάχνει ξεκάθαρες απαντήσεις.
Στην ατζέντα θα μπουν και οι γηπεδικές εγκαταστάσεις και μάλιστα ίσως ανακοινωθούν και κάποιες εκπλήξεις, ενώ, τέλος, θα γίνει ενημέρωση και για τα άλλα τμήματα του συλλόγου.
Από την Τρίτη τα τρεχάματα
Και αφού τελειώσει η γενική συνέλευση, όλα θα επικεντρωθούν στο χτίσιμο της ποδοσφαιρικής ομάδας. Αρχής γενομένης από την απόφαση για τον νέο προπονητή. Στόχος είναι η έλευση ενός τεχνικού που να ξέρει την κυπριακή πραγματικότητα ώστε να μετριαστεί το όποιο ρίσκο με την κάθοδο ενός προπονητή που δεν ξέρει τις συνθήκες. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν ψάχνονται και στο εξωτερικό για καλές περιπτώσεις.
Αυτό που τονίζεται είναι πως υπάρχει χρόνος και δεν θα υπάρξει καμία βιασύνη και με την έλευση του ανθρώπου που θα οδηγήσει το καράβι θα γίνει και η αξιολόγηση του ρόστερ. Και αναμένεται και φέτος να υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις.