Εκεί μέχρι το τέλος
ΜΥΡΙΑ ΣΑΒΒΑ
Δημοσιευτηκε:

Στην ΑΕΛ θέλουν να χτίσουν στα θετικά στοιχεία από τον αγώνα με την Πάφος FC και παιχνίδι με παιχνίδι οι παίκτες με τον ίδιο ενθουσιασμό να γίνονται ακόμη καλύτεροι. Τώρα το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσον η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ θα καταφέρει αυτή τη σεζόν να υλοποιήσει τον στόχο της μέχρι το τέλος.
Η ομάδα της Λεμεσού, χωρίς καμία αμφιβολία, θα είναι εκ των πρωταγωνιστών, αλλά ευχή όλων στο στρατόπεδο της ΑΕΛ είναι να μην επαναληφθεί το περσινό και να τα «χαλάσουν» λίγο πριν το φινάλε. Φυσικά, βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική, με τους γαλαζιοκίτρινους να έχουν και λιγότερο αγώνα, άρα είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος.
Το επόμενο βήμα, λοιπόν, η ΑΕΛ θα το κάνει απέναντι στον ποιοτικό Ολυμπιακό (Σάββατο, 20:00-ΓΣΠ) με στόχο την καλή εμφάνιση, αλλά και την κατάκτηση των τριών βαθμών, κάτι που θα της ανεβάσει την ψυχολογία ακόμη περισσότερο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.