


Διαβάστε όσα δήλωσε ο σκόρερ του νικητήριου γκολ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με την Ομόνοια, Ράφα Λόπες, στην κάμερα της Primetel.
Αναλυτικά...
«Ναι φυσικά, πάντα είναι καλό να σκοράρεις όμως το πιο σημαντικό ήταν η νίκη. Έχουμε εξαιρετική σεζόν εντός έδρας. Κάθε αντίπαλος ξέρει πως είναι δύσκολο εδώ να πάρει βαθμούς από εμάς. Είμαι χαρούμενος για το γκολ όμως είναι πιο σημαντικό το τρίποντο».
Για το επόμενο παιχνίδι: «Δύσκολο παιχνίδι, ούτε σήμερα ήταν εύκολο, γενικά δεν θα έχουμε μέχρι τέλους εύκολα παιχνίδια. Η Νέα Σαλαμίνα αξίζει τον σεβασμό μας. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε».
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.