Πρόταση - σοκ από την Εισαγγελία, ζητά τον αποκλεισμό της Μπενφίκα

Δημοσιεύθηκε 11:09 πμ
Πρόταση - σοκ από την Εισαγγελία, ζητά τον αποκλεισμό της Μπενφίκα
Βαραίνει η υπόθεση διαφθοράς για την Μπενφίκα, με την Εισαγγελία να ζητάει τον αποκλεισμό της από κάθε αθλητική δραστηριότητα για διάστημα μεταξύ έξι μηνών και τριών ετών.

Σφίγγει ο κλοιός για την Μπενφίκα! Η ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη βρίσκεται στο επίκεντρο σκανδάλου με κατηγορίες για διαφθορά και φορολογικές απάτες την περίοδο 2016-2019, οι οποίες μέχρι και σήμερα βαραίνουν τον σύλλογο.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα η υπόθεση αρχίζει να... φλέγεται, καθώς η Εισαγγελία πρότεινε τον αποκλεισμό των Αετών από κάθε αθλητική διοργάνωση για μια περίοδο μεταξύ έξι μηνών έως και τριών χρόνων!

Συγκεκριμένα ο Εισαγγελέας τονίζει ότι οι ιθύνοντες της Μπενφίκα ανέπτυξαν ένα σχέδιο για μεταφορά κεφαλαίων ή άλλων περιουσιακών στοιχείων με αθλητική αξία μέσω πλασματικών επιχειρήσεων και σε αντάλλαγμα κάθε εμπλεκόμενο πρόσωπο θα ενεργούσε υπέρ των συμφερόντων που σχετίζονταν με αθλητικά αποτελέσματα.

Αν και το κατηγορητήριο δεν κατονομάζει τους εμπλεκόμενους συλλόγους, η Μπενφίκα επιβεβαίωσε μέσω ανακοίνωσης πως η Εισαγγελία βάλλει εναντίον της ομάδας, καθώς και του πρώην προέδρου της, Λουίς Φελίπε Βιέιρα.

Πηγή: gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ