O Super Mario επιστρέφει!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 10:54 πμ
O Super Mario επιστρέφει!
Η παρουσία του στην εντεκάδα της Ομόνοιας δίνει άλλη αίγλη στον τρόπο παιχνιδιού των πρασίνων.

Ο Μάριους Στεπίνσκι ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν. Ο Πολωνός επιθετικός της Ομόνοιας σε 10 παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη σκόραρε έξι γκολ, δίνοντας με την αποτελεσματικότητά του τον χρόνο στους διοικούντες της ομάδας να ψάξουν χωρίς βιασύνη τον τρίτο επιθετικό που θα πλαισίωνε αυτόν και τον Αντρόνικο Κακουλλή.

Στο πρωτάθλημα, ο Super Mario αγωνίστηκε στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια. Στην εκτος έδρας αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα, γεγονός που του στέρησε τη συμμετοχή στα αμέσως επόμενα ματς. Έχοντας πλέον εκτίσει την ποινή του στα ματς με ΑΕΛ και Άρη, ο Στεπίνσκι επιστρέφει στη διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας και είναι «διψασμένος» για γκολ ενόψει ΕΝΠ.

Η παρουσία του στην εντεκάδα της Ομόνοιας δίνει άλλη αίγλη στον τρόπο παιχνιδιού. Είναι ένας επιθετικός που η δράση του δεν περιορίζεται στην περιοχή του αντιπάλου. Μπορεί να βγει εκτός, να δημιουργήσει χώρους για τους ακραίους επιθετικούς και με την άμεση πίεση που βάζει αναγκάζει ενίοτε την αντίπαλη άμυνα σε λάθη τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η δικιά του ομάδα. Εν ολίγοις, αποτελεί έναν επιθετικό που η δουλειά του δεν είναι μονάχα το γκολ αλλά και πώς να φτιάξει τις προϋποθέσεις για να έρθει αυτό, είτε από τον ίδιο, είτε από κάποιον συμπαίκτη του.

Λύνει τα χέρια και στον Νταμπράουσκας

Η επιστροφή του Στεπίνσκι λύνει επίσης τα χέρια στον Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος είδε τον Κακουλλή να τραυματίζεται στο προηγούμενο ματς, ενώ και ο Στέφαν Γιόβετιτς έδειξε πως χρειάζεται χρόνο για να μπει στην εξίσωση. Μπορεί ο Κύπριος φορ να έχει μεγάλες πιθανότητες να μπει στην αποστολή του αγώνα με την ΕΝΠ, ωστόσο ο προπονητής έχει πλέον την ευχέρεια να μην ρισκάρει οτιδήποτε. Κι αυτή τη δυνατότητα του τη δίνει η επιστροφή Στεπίνσκι.

Από την άλλη, ο προπονητής μπορεί πιο άνετα να διαχειριστεί και τον χρόνο συμμετοχής του Μαυροβούνιου φορ. Θυμίζουμε πως ο Γιόβετιτς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη League Phase του Conference League. Συνεπώς, θα πρέπει να βρει ρυθμό και να προσαρμοστεί στα «θέλω» του προπονητή μονάχα μέσω των αγώνων του πρωταθλήματος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Χαραλάμπους, ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι για την Κύπρο και την Ομόνοια

Χαραλάμπους, ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι για την Κύπρο και την Ομόνοια

Χαραλάμπους, ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι για την Κύπρο και την Ομόνοια

Χάσαμε, αλλά δεν δείξαμε… χαμένοι

Χάσαμε, αλλά δεν δείξαμε… χαμένοι

Χάσαμε, αλλά δεν δείξαμε… χαμένοι

Τριάρα και στο Κοσόβο

Τριάρα και στο Κοσόβο

Τριάρα και στο Κοσόβο

Στους «16» του CEV Cup η Ομόνοια!

Στους «16» του CEV Cup η Ομόνοια!

Στους «16» του CEV Cup η Ομόνοια!